Hae
Metallisydän

Haaveet todeksi! – Sarin projekti alkaa

Monta vuotta haave on ollut olemassa. Muutama vuosi sitten se oli jo lähellä toteutua. Työ haaveen eteen ei ole loppunut koskaan. NYT on aika toteuttaa tuo haave. Sari lähtee kohti kisalavaa!

projekti

Taustaa

Me rakastetaan Sarin kanssa molemmat treenaamista. Tykätään siitä miltä levytangon karhennus tuntuu kämmenessä, pumpista lihaksissa treenin aikana ja siitä poltteesta lihaksissa, jonka kovaa treenaaminen saa aikaan. Me tykätään jopa puhtaasta ruokavaliosta ja itsensä likoon laittamisesta. Yksi asia meitä kuitenkin erottaa, se on kilpailuvietti. Jarilla sellaista ei ole koskaan ollut, kun taas Sarilla halu kilpailla on aina ollut olemassa ja haave kilpailemisesta Body Fitnessissä syttyi samoihin aikoihin kun tavoitteellinen kuntosalitreenaaminen alkoi useita vuosia sitten.

Muutama vuosi sitten Sari ehti jo kisadieetille asti, mutta silloin projekti keskeytyi Sarista riippumattomista syistä. Kipinä kilpailemiseen ei kuitenkaan sammunut ja jo hankitut kisabikinit odottavat edelleen kaapissa.

Määrätietoista treeniä

Vaikka haave kilpailemisesta on ollut taustalla muutaman vuoden ajan, on se silti ollut olemassa ja sen eteen on tehty koko ajan töitä. Treenaaminen on ollut määrätietoista ja ainakin jossakin määrin suunnitelmallista, ei kuitenkaan siinä määrin kuin se nyt tulee olemaan, nyt on nimittäin aika lähteä toteuttamaan tuota unelmaa ja lähteä tosissaan tähtäämään Body Fitness -kilpalavalle.

Valmentajat Ringa ja Jani

Me ollaan nyt kaksi vuotta treenattu Porin ylivoimaisella ykkössalilla, WellGo Training Centerillä ja samalla sivusta seurattu salin omistajien Ringa Ruisniemen ja Jani Sukevan työtä fitness-valmentajina ja personal trainereina. Ringan ja Janin työskentelyä on ollut ilo seurata, se on asiakasta kunnioittavaa, määrätietoista ja todella ammattitaitoista. Molemmat ovat vielä todella mahtavia tyyppejä, joten ei tarvinnut kauaa miettiä kenen avulla haavetta lähdettäisiin toteuttamaan. Eilen istuttiinkin yhdessä pöydän ympärille ja lähdettiin luomaan pohjaa projektille. (WellGo Personal Training nettisivut löytyy TÄÄLTÄ)

Ajatukset monien asioiden suhteen olivat hyvin samansuuntaisia ja yhteistyö tuntui heti luontevalta. Parin tunnin keskustelun jälkeen tavoite oli asetettu ja projekti polkaistu liikkeelle. Sari sai heti käteensä esitietolomakkeet ja ensimmäiset ohjatut treenitkin taitaa jo olla sovittuina. Tästä se lähtee!

Sarin projektia tullaan seuraamaan täällä blogissa säännöllisesti. Sari pääsee itse kertomaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan projektista rehellisesti ja avoimesti – ja sen mitä Sari jättää kertomatta, kertoo Jari omissa puheenvuoroissaan. Tarvittaessa puheenvuoro voidaan antaa välillä myös valmentajille. Tarkoitus on luoda mahdollisimman realistinen kuva kisaprojektista kaikkine hyvine ja huonoine puolineen, niin kilpailijan itsensä kuin perheenkin näkökulmasta.

Tervetuloa seuraamaan meidän projektia!

Kannattaa laittaa seurantaan myös Metallisydämen Instagram 😉

P.S. Heti ensi viikolla Sari saa kertoa hieman lisää itsestään, taustastaan ja haaveestaan, pysykäähän kanavalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.