Hae
Metallisydän

Sarin projektin eka vastoinkäyminen

Aina ei kaikki mene niinkuin Forssassa (se Strömsö on jo sooou last season), ei Sarin projektissakaan. Juuri kun homma oli päässyt vauhtiin, iski se ensimmäinen vastoinkäyminen…

vastoinkäyminen

Tällä kertaa tehdään niin päin, että Jari kertoo ensin viime viikosta ja Sari saa lopuksi kommentoida. Järjestykselle on selkeä syy, Sari oli koko viime viikon niin pihalla, ettei varmaan paljoakaan pysty kertomaan…

Jari:

Maanantaina töistä tullessaan Sari näytti hiukan kalpealta ja kertoi olon olevan heikko. Ohjasin Sarin sohvalle, autoin villasukat jalkaan, keitin lämmintä teetä ja toin kuumemittarin kainaloon, oli selvää että kuumetta oli, mutta kuinka paljon. Hetken kuluttua se selvisi, yli 38 asteessa mentiin, eikä kuume siitä juuri laskenut viiteen päivään hellästä hoivasta huolimatta.

Kaksi vuotta sitten me sairastettiin influenssa ihan yhdessä ja sen jälkeen ollaan kyllä rokotteet otettu. Siitä huolimatta olen varma, että kyseessä oli nytkin influenssa, ehkä rokotteen takia hieman lievempänä versiona, mutta kuitenkin influenssa. Sari oli aika totaalisesti poissa pelistä melkein koko viikon.

Tuolle sairastelun ajalle oli sovittuna kaksikin ohjattua treeniä valmentajien kanssa ja tuska niiden perumisesta näkyi Sarin kasvoilta (saattoi toki olla myös antibiootin aiheuttamaa vatsavaivaa). Aina välillä sohvalla makaavan sairastajan valtasi epätoivo, hyvin liikkeelle lähtenyt projekti sai heti alkuun pahan takapakin. Epätoivo ei kuitenkaan kauaa kestänyt, vaan Sarin ominainen itsepäisyys sinnikkyys nousi taas esiin ja katse tähdättiin jo tulevaan ja uusia treeniohjauksia sovittiin whatsappissa kuumeen vähänkin hellittäessä.

Hattua on nostettava Sarin itsekurille, korkeasta kuumeesta ja varmasti todella paskasta olosta huolimatta ruokavaliosta ei lipsuttu piiruakaan. Jokaisen riisin ja pastan murusen Sari lapioi lautaselta sinnikkäästi suuhunsa vaikka ruokaa ei tehnyt yhtään mieli ja kun kauppaan lähtiessäni kysyin, tuonko sieltä Sarille jotain, vaimea avstaus sohvan pohjalta kuului ”jos aurinkokasviksia toisit…”

Sari:

Maanantaina tosiaan tunnustelin jo töissä olon olevan heikko ja kun tulin kotiin, sain tehtyä perheelle ruokaa ja viikattua pyykit, ehdin viimein hetken huoahtaa ja laitoin kuumemittarin kainaloon, kuumettahan minulla oli. Ajattelin että kyllä se siitä varmaan ohi menee, mutta toisin kävi. Olo vaan heikkeni viikon edetessä ja loppuviikosta olinkin sitten jo täysin vuodepotilas.
Vituttihan se, varsinkin suunniteltujen ohjattujen treenien peruminen, mutta oikealla asenteella ja ravinnerikkaalla terveellisellä ruualla tästäkin selvittiin. Nyt on jo pari kevyempää treenikertaa alla ja tänään on vuorossa taas ohjattu treeni valmentajan kanssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.