Hae
Metallisydän

Miten paljon voi syödä lihomatta?

Sarin matka kohti Body Fitness -kilpailuja starttasi toden teolla tammikuussa, jolloin valmentajat Ringa Ruisniemi ja Jani Sukeva laativat Sarille projektin ensimmäisen ruokavalion. Nyt ruokavalion kalorimääriä on nostettu jo useamman kerran ja Sari syö kuin hevonen. Silti paino ei nouse mihinkään…

Miten paljon voi syödä lihomatta?

Ruokavalio koostuu puhtaasta ruuasta ja sitä on suhteellisen paljon. (Lisää Sarin alkuperäisestä ruokavaliosta voit lukea TÄSTÄ postauksesta.) Ruokavalion tarkoitus ei ollut lähteä pudottamaan painoa, vaan hakea aineenvaihdunnan tasoa ja lähteä nostamaan kaloreita vähän kerrallaan siihen asti että paino lähtee nousuun. No projektin alkaessa paino oli 63,2 kiloa ja jo alkuperäisessä ruokavaliossa syötävää oli aika reilusti. Kalorimäärää on nyt nostettu tähän mennessä viiteen kertaan ja viimeksi vaa’alla käydessään Sari epäili sen olevan rikki, sillä paino on kalorien nostamisesta huolimatta jumiutunut 62,4 kiloon…

syödä

Sari:

Ruoka on maistunut mulle hyvin, vähän liiankin hyvin 🙂 Vaikak syötävää on koko ajan ollut aika paljon, olin jossain vaiheessa silti lähes joka aterian jälkeen nälkäinen. Ihmettelin tuota asiaa ja valmentajien kanssa juteltuani, todettiin vain että mun kroppa toimii hyvin ja osaa hyödyntää ruuan juuri oikealla tavalla.
Kyllä sitä on saanut syödä ja oon ihan hämmästyksissäni, että kalomääriä vieläkin vaan nostetaan! On meinaan aamupalalla kaurapuuroa jo melkoisen kokoinen annos ja sen lisäksi vielä kaurakakkoa ja kananmuna. Ja voi luoja sitä perunan määrää lounaalla…

Toisaalta on ollut ihan sairaan hienoa seurata miten oma kroppa toimii ja ihmetellä sitä kuinka paljon oikeastaan voi mun kokoinen nainen syödä ennen kuin tulee ns. seinä vastaan 😉 Tässä on oppinut tuntemaan oman kropan toimintaa hienosti ja oon myös pikkuhiljaa oppinut soveltamaan makroja, enää ei tarvitse ihan orjallisesti syödä juuri niitä ruoka-aineita joita ruokavaliossa lukee…
Ja hitsit kuinka paljon on energiaa treenata! Kroppassa on kaiken kaikkiaan hyvä tunne ja treenin sekä oikean ruokavalion yhteisvaikutus on alkanut näkyä, osa vaatteista on alkanut kiristää hartioiden kohdalta! Kai sitä jotain kehitystäkin on siis saatu aikaan tai sitten se on vaan kroppaan kertynyttä nestettä…

Jari:

Joo, tuo nainen syö ihan törkeesti. On saanut kyllä ravintoloissa syömiset jäädä, eihän mulla ole varaa tollasiin ruokamääriin. Onneksi peruna ja pasta on halpoja, syököön niitä niin kasvaa isoksi ja vahvaksi!
P.S. Mulla kyllä kiristää paidat ainoastaan vatsan kohdalta, teenköhän jotain väärin…

3 kommenttia

  1. lukija kirjoitti:

    Paljonko Sarin makrot on tällähetkellä? Onko tavotteena vielä kasvattaa niitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *