Hae
Metallisydän

Jos en olisi isä…

Olen tässä jo useamman kerran vertaillut aikaa ennen ja jälkeen Emilian syntymisen, päivitellyt miten arki on muuttunut ja miten elämän arvot ovat muuttuneet. Vaikka nytkin aina silloin tällöin kaipaa omaa aikaa, en missään tapauksessa haluaisi enää palata aikaan, jolloin en vielä ollut isä…

Emilian Molo-tunika TÄÄLTÄ

Jos en olisi isä…

Jos en olisi isä, minulla olisi kaikki maailman aika. Voisin nukkua aamuisin niin pitkään kuin haluaisin, voisin treenata juuri niin paljon kuin haluaisin, voisin käydä elokuvissa vaikka päivittäin ja kiertää kaikki kesän rock-festarit. Jos en olisi isä, minulla olisi aikaa vaikka lukea ja pelata pleikkaria. Jos en olisi isä, minulla saattaisi olla joskus jopa tylsää.

isä

Jos en olisi isä, en olisi viime yönä joutunut jakamaan peittoani pienen tuhisten nukkuvan tytön kanssa. Jos en olisi isä, en olisi koskaan valvonut öitäni hymy huulilla, vain lapsen hengitystä kuunnellen. Jos en olisi isä, en myöskään olisi koskaan tuntenut musertavaa, ylitsepääsemätöntä huolta lapsen sairastaessa.
Jos en olisi isä, en tuntisi kaikkia Pipsa Possun kavereita nimeltä. Jos en olisi isä, en havahtuisi kesken työpäivän työkavereiden huvittuneisiin katseisiin hyräillessäni vahingossa ääneen Postimies Paten tunnusmusiikkia. Jos en olisi isä, en varmasti leikkisi nukeilla aikaisin sunnuntai-aamulla.
Jos en olisi isä, en tietäisi miten paljon jännittää lapsen kiivetessä leikkipuiston telineisiin ja miten paljon ylpeyttä voi tuntea sen onnistuessa. Jos en olisi isä, en tietäisi että villasukalla painaminen auttaa lähes jokaiseen kolhuun ja mustelmaan, mutta vaan jos kyseessä on äidin musta villasukka.

Sarin Vila -mekko TÄÄLTÄ ja Pieces slippersit TÄÄLTÄ


Jos en olisi isä, en tietäisi mitä eroa on hameella, mekolla ja tunikalla. Jos en olisi isä, en tietäisi miten hankalaa on pukea sukkahousuja kiukuttelevan uhmaikäisen lapsen jalkaan. Jos en olisi isä, en olisi koskaan herännyt aamulla siihen, että joku hyppää vatsani päälle tasajalkaa. Jos en olis isä, en olisi myöskään herännyt suukkoon poskelle ja vaimeaan kuiskaukseen ”minä rakastan sinua”.
Jos en olisi isä, en olisi koskaan joutunut kuuntelemaan Antti Tuiskun Rahan takii -biisiä kerta tosiensa jälkeen koko matkaa Porista Raumalle. Jos en olisi isä, saisin käydä rauhassa kakalla ja jos en olisi isä, sanoisin paskalla enkä kakalla.

Jos en olisi isä, minulla ei olisi aavistustakaan siitä, miten onnellinen ihminen voi olla.

House of Brandonin kesäalesta merkkivaatteita edulliseen hintaan. Koodilla SUMMER2018 koko normaalihintaisesta valikoimasta -20% alennusta (Ei koske Aim’n, Dr. Denim, eikä jo alennettuja tuotteita)

Yksi kommentti

  1. R_ kirjoitti:

    Ihana! Itku tuli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *