Hae
Metallisydän

Mitä sä kaipaat JUST NYT?

Me suomalaiset ollaan monellakin tavalla aika kummallista porukkaa. Tällä kertaa mua ihmetyttää meissä sellanen ominaisuus, että mikään ei ole koskaan hyvin. Tämä kesä on ollut siitä loistava esimerkki…

kaipaat

Liian kuuma, liian kylmä…
Suomen kesää haukutaan ja pidetään tietyllä tavalla ihan vitsinäkin. Kukapa ei olisi kuullut Suomen kesän olevan lyhyt, mutta vähäluminen, tai että olipa se hyvä että tänä vuonna kesä osui viikonlopulle tai muuta ihan oikeastikin hauskaa, koska noinhan se aika pitkälle on edellisinä vuosina mennyt ja samalla ollaan grillattu makkaraa vesisateessa ja valitettu kun kesät on niin kylmiä.
No tänä kesänä ei ollut kylmä, me suomalaiset saatiin mitä ollaan aina haluttu, hellettä. Nyt sitä vaan saatiinkin sitten liikaa. Oli liian kuuma ja liian kauan. Oli hiki, ei saanut nukuttua, OLISPA VIILEÄMPÄÄ!
No nyt on helteet ohi ja viileämpää, niin eikös joku jo ole ehtinyt valittaa kun on liian kylmä…
Niin ja talvessa sama juttu. Jos ei ole lunta ja pakkasta, kaivataan lunta pakkasta. Ja kun tulee lunta ja pakkasta, kirotaan kolaamista ja auton lasien raapimista.
Me halutaan aina sitä mitä meillä ei ole
Toki ilmiö on varmaan ainakin jossain määrin ihan globaali, mutta kyllä mä väitän että se jotenkin korostuu tässä meidän suomalaisten perusnegatiivisuudessa. Vai kuinka monessa muussa maassa vastaantulijan katsoessa silmiin ja hymyillessä ajatellaan ensimmäiseksi, että ”Mitähän vittua tuokin toussa virnuilee?”.
Mitä sinä kaipaat?
Meissä on sisäänrakennettuna tarve kaivata koko ajan jotain. Joku kaipaa kesämökkiä jolla rentoutua, toinen kaipaa kaupungin hyörinää, joku kaipaa seuraa ja toinen rauhaa. Kerroppa kommentteihin mitä juuri sinä kaipaat tällä hetkellä eniten?

Ainiin, minä kaipaan tällä hetkellä eniten niinkin arkista juttua kuin kiinteää kakkaa, ei ole näkynyt viikkoon…

tai ainakin pehmeämpää vessapaperia.

3 kommenttia

 1. freyja kirjoitti:

  Kaipaan terveitä jalkoja. Viimeisen 12kk:n aikana oli polvileikkaukset numero 4,5,6,7 ja 8. Eli viisi vuoteen. Siihen kylkeen nää helteet, niin voi saatana kun oli tuskanen olla. Kaipaan myös jalkatreenejä. Niitä ei ole päässyt tekemään yli vuoteen. Kaipaan kivutonta päivää. Edes yksi kivuton päivä. Haluaisin pystyä kävelemään normaalisti. Haluaisin mennä ja tulla ja kokea asioita, mutta lähdepä kyynärsauvojen kanssa vaikka vaeltamaan. Jepjep. Kaipaan normaalia arkea. Semmoinen tasapaksu normi arki ilman mitään ylläreitä olis jotain ihan mielettömän ihanaa.
  ps. Syö juustoa! Se kovettaa kakkaa 😀

 2. Aino kirjoitti:

  Pitäsköhän sun käydä antamassa terkkarissa ulostenäyte, jos siellä mahassa jyllää vielä joku matkalta saatu pöpö..?

  • Metallisydän kirjoitti:

   Kävin torstaina, joku pöpöhän siellä jylläsi. Nt on antibioottikuuri menossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.