Hae
Metallisydän

FitFashion loppuu, minne suuntaa Metallisydän?

Marraskuun alku lähestyy kovaa vauhtia ja muutoksen tuulet yltyvät melkein myrskyksi. Marraskuun alussa sulkeutuu koko Fitfashion-sivusto. Tässä viimeisten viikkojen aikana on jokainen nykyisen Fitfashionin bloggaaja joutunut miettimään tulevaisuuttaan ja bloginsa jatkoa, niin minäkin.

fitfashion

Monenlaisia vaihtoehtoja

Vanhan loppuminen tarkoittaa aina uuden alkua jossakin muodossa, niin tälläkin kertaa. Tutun ja turvallisen blogiportaalin loppuminen toi bloggaajille mukanaan monenlaisia vaihtoehtoja jatkon suhteen. Joillekin FitFashionin loppuminen tarkoitti oman blogiuran loppumista kun taas osa löysi uuden blogikodin muista blogiportaaleista. Osa nykyisen FitFashionin bloggaajista teki ratkaisun siirtyä omilleen ja jatkaa bloggaamista itsenäisesti kuulumatta minkäänlaiseen yhteisöön. Olenpa kuullut huhua, että perusteilla olisi ihan uusikin blogiportaali…

Minne suuntaa Metallisydän?

FitFashionin omistaja A-Lehdet tarjosi joillekin FitFashion-bloggaajille mahdollisuutta siirtyä jatkamaan menestyksekästä blogiuraansa edelleen A-Lehtien alaisuudessa, terve.fi sivustolla. Itse olin todella iloinen ja imarreltu, että kuuluin tähän joukkoon, jonka haluttiin A-Lehdillä jatkavan ja tartuin ilomielin mahdollisuuteen, olenhan viihtynyt A-Lehdillä enemmän kuin hyvin. Uusi sopimus onkin nyt allekirjoitettu ja se tarkoittaa sitä, että Metallisydämen kirjoituksia pääsee marraskuun alusta alkaen seuraamaan uudessa osoitteessa https://blogit.terve.fi/metallisydan (ei vielä toiminnassa).
Toki muuton jälkeen uudelleenohjaus tehdään vanhasta osoitteesta joksikin aikaa, joten kenenkään ei tarvitse pelätä tippuvansa kärryiltä muuton vuoksi.

Kuka muu muka?

En suinkaan ollut ainoa FitFashion-bloggaajista, joka sai kutsun jatkaa bloggaamista terve.fi sivustolla. Itseni lisäksi A-Lehtien terve.fi sivustolle siirtyvät ainakin nämä FitFashion-bloggaajat:

Ida Jemina

Prime life by Umppu

Piia Pajunen

Monna

Fit You Too

Outi Karita

Fit Fat Mama

Mansikkapilvi

Palasia arjestani

On My Way

Pauliina’s Fit World

 
Monenlaista kivaa on luvassa, pysykäähän mukana seuraamassa meidän edesottamuksia myös terve.fi sivustolla!

4 kommenttia

 1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Miekin siirryn sinne :D. Onko meitä siirtyviä oikeesti näin vähän, en oo ees tajunnut 😮
  http://fitfatmama.fitfashion.fi/

  • Metallisydän kirjoitti:

   No piru, mä arvasin että joku on livahtanut mun tutkan alta ja sinähän se sitten olit! 🙂 Lisäsin sut mukaan 🙂

 2. sanonpa vaan kirjoitti:

  no eikö tosta listasta puutu coaching Kiran blogi, On my Waytä, Mansikkapilveä jne monia muita blogeja 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.