Hae
Metallisydän

Miksi perhe-elämä on parempi kuin sinkkuus?

Tässä kun perheen isänä seurailee välillä sinkkumiesten elämää, ei voi kuin huokaista helpotuksesta. Onneksi tuo kaikki on taakse jäänyttä elämää. Mutta miksi perhe-elämä sitten on parempaa kuin sinkkuus? Tässä nyt alkuun seitsemän hyvää syytä, olkaa hyvät!

perhe

1. Perheen isällä ei ole vapaa-ajan ongelmia

Muistan hämärästi, miten silloin joskus sinkkuna sitä vaan istui sohvalla ja mietti mitä oikein tekisi – ja lopulta päätyi kaivelemaan napaa paremman tekemisen puutteessa. Samaa ongelmaa ei perheellisellä miehellä ole. Perhe-elämä on kohtalaisen kiireistä, koko ajan mennään ja tehdään. Jos ei kuskata jotain lapsista johonkin harrastukseen, niin ainakin tehdään ruokaa tai imuroidaan. Tai sitten paikataan pyörän kumia tai ripustetaan pyykkiä. Jos joskus sattuisi käymään niin, että perheen isä olisi istahtamassa sohvalle, keksii perheen äiti varmasti jotain yhteistä kivaa puuhaa, kuten lakanoiden vaihtamista tai mattojen tamppaamista.

2. Perheen isällä ei ole rahahuolia

Niitä ei voi olla, koska rahaa ei ole. Koskaan. Tilipäivänä maksetaan sellainen pino laskuja, jollaista sinkkuies ei ole eläessään nähnyt. On päiväkotilaskua, harrastusmaksuja, vino pino puhelinlaskuja ja vaikka mitä. Ja vaatteita saa olla ostamassa ihan koko ajan, lapset kun kasvaa ihan törkeetä vauhtia koko ajan. Ja mitä isommiksi ne lapset kasvaa, sitä enemmän ne kinuaa sitä rahaa mitä ei ole.

3. Perheen isällä ei ole koskaan yksinäistä

Perheen isällä ei ole päivässä sellaista hetkeä, että ehtisi tulla yksinäistä. Jos ehtii istahtaa sohvalle, on varmasti kolmen sekunnin sisällä joku kiipeämässä niskaan tai huutamassa apua barbin kengän mystisen katoamisen selvittämiseen. Vessassakaan ei ehdi tulla yksinäistä, sillä takuuvarmasti juuri sillä sekunnilla kun pakarat ovat saavuttamassa vessan istuimen, on jollain muulla vielä kovempi hätä tai ainakin juuri sillä hetkellä on saatava apua nuken hameen pukemiseen.

4. Perheen isä ei saa vahingossa ylinopeussakkoja

Ei vaan yksinkertaisesti voi saada, sillä se perhehelvetti-tila-auto ei vaan kiihdy niin että mittarin neula vahingossa nousisi yli sallitun. Toisin on niillä sinkuraukoilla, joiden urheiluautot suorastaan kerjäävät ylinopeussakkoja. Tähän samaan osioon kuuluu myös se, että perheen isä tietää aina koska ollaan perillä – koska sitä kysytään matkan aikana noin miljoona kertaa.

5. Perheen isän ei tarvitse nukkua pitkään aamuisin

Jokainen muistaa ne aamut, kun on nukkunut liian pitkään kätensä päällä ja käsi on ihan puutunut. No sitä ongelmaa ei perheen isällä ole, sillä perheen isä ei nuku koskaan niin pitkään että käsi ehtisi puutua. Joskus tuntuu jopa siltä, ettei perheen isä nuku koskaan.

6. Perheen isällä on ihan uskomattomia taitoja

Perheen isällä on lukuisia sellaisia taitoja, joista sinkkumies voi vain haaveilla. Esimerkkeinä voi mainita esimerkiksi legoukon pään kaivaminen nenästä, barbin tukan letittäminen ja sukkahousujen pukeminen rimpulevalle taaperolle – joskus jopa kaikki kolme yhtä aikaa. Perheen isä myös tietää esimerkiksi My Little Ponyjen nimet, osaa laulaa Postimies Paten tunnusmusiikin ja tanssia pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat vaikka unissaan.

7. Perheen isä tietää ettei ole olemassa perhettä suurempaa aarretta

Sinkkumies ei voi kuvitellakaan miten onnellinen perheen isä on stressaantuneen, kiireisen ja rahattoman ulkokuorensa alla. Jokainen kerta kun joku kiipeää niskaan, pyytää apua nuken vaatteiden pukemisessa tai ihan vaan huutaa isiä, perheen isä tietää olevansa se maailman tärkein mies – isä.

Hyvää tulevaa isänpäivää ihan kaikille isille!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *