Hae
Metallisydän

Me ei olla dieetillä!

(Sisältää mainoslinkin) Sarin välidieetissä alkoi kymmenes viikko, eikä ruokavaliossa paljon herkkuja näy. Me ei kuitenkaan Emilian kanssa anneta sen häiritä, me ei olla dieetillä vaan herkutellaan juuri silloin kun siltä tuntuu ja eilen tuntui ihan omatekoiselta pizzalta…

dieetillä

Me ei olla dieetillä

Vaikka Sari on tiukahkolla dieetillä, ei se näy meidän arjessa kotona juuri muuten, kuin että äiti tekee päivittäin itselleen omat ruuat. Me muut syödään ihan normaalisti, makaronilaatikoita, kalakeittoja ja muita normiruokia ja viikonloppuna herkutellaan karkilla kun on karkkipäivä. Eilen sunnuntaina meidän alkoi Emilian kanssa tehdä mieli pizzaa ja niinpä me sitten päätettiin pyöräyttää itsellemme pellillinen pizzaa 🙂

Pizzaa

Ensin pyöräytettiin takina. Emilia on innokas leipomaan ja me ollaan Emilian kanssa leivottu pienestä asti yhdessä sämpylöitä tai pullaa. Pizzaa ei oltu taidettu aikaisemmin yhdessä tehdä ja Emilia olikin aluksi hiukan ihmeissään kun taikina levitettiin levyksi eikä pyöritelty palloiksi.

Ihmetys loppui kun päästiin levittelemään täytteitä, se oli hauskaa puuhaa. Ketsupilla aloitettiin, sitten kipattiin päälle paistetut jauhelihat ja levitettiin ne tasaisesti. Jauhelihan jälkeen oli Emilian herkun, eli ananaspalojen vuoro, niitä taisi eksyä jokunen matkalla suuhunkin…

Lopuksi kun päälle ripoteltiin vielä aurajuustoa ja tavallista juustoa niin mestarillinen pizzaluomus alkoi olla valmis.

Hiukan sääliksi käy Saria

Täytyy myöntää, että pizzan valmistuttua alkoi hiukan käydä meidän dieettiläistä sääliksi, sen verran huumaavat tuoksut uunista levisi…. Sari alkoikin pohtia, miten pizzan saisi valmistettua siten, että se sopisi dieettiruokien makroihin… pohjanhan pystyi tekemään kukkakaalistakin, eikä pizzassa nyt vältämättä juustojakaan juuri tarvita…

P.S.

Meidän leipomisvaatteet on muuten tilattu House of Brandonista, missä on tälläkin hetkellä huima määrä erilaisia alennustuotteita ja loppuviikosta räjähtää oikein kunnolla kun Black Friday saapuu supertarjouksineen…

Yksi kommentti

  1. JeffreySaide kirjoitti:

    Good news ! a fineoffers
    Just click on the link below to qualify

    https://drive.google.com/file/d/1qLdTU2aABminVcst8ZN4XvUReaUyUL9B/preview

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *