Hae
Metallisydän

Nyt se on vihdoin julkista – Minusta tulee poptähti!

Tätä on kehitelty pitään täysin salassa, mutta nyt kun rattaat ovat lähteneet ihan tosissaan pyörimään, on aika kertoa kauan odotettu uutinen, minusta tulee poptähti!

poptähti

Varsinaisesta tähteydestä taitaa tosin olla vielä liian aikaista puhua, mutta kieltämättä hyvältä näyttää. Muutamia keikkoja on jo sovittu kesälle ja levytyssopimuskin on jo taskussa.
Palataanpa hiukan ajassa taaksepäin…
Koko projekti on ollut tarkoin varjeltu salaisuus, enkä ole voinut siitä hiiskahtaakaan vaikka kuinka olisin halunnut. Itseasiassa projektista ei ennen tätä päivää tiennyt kuin ihan lähimmät ihmiset, jotka ovat kyllä olleet valtavana tukena.

Elämässä sattumilla on usein aika iso rooli, niin tässäkin tapauksessa. Edelliskesänä saatiin Sarin kanssa ihan pöhkö päähänpisto vuokrata asuntoauto ja kurvailla sillä Karjurockiin. (Blogijuttua Karjurockista on TÄÄLLÄ) Kaiken sen festarihumun keskellä me jossain vaiheessa ajauduttiin istumaan samaan pöytään kenenkä muunkaan kuin Tauskin kanssa. Juttu lähti alun kankeuden jälkeen luistamaan sen verran hyvin, että siinä yön pimeinä tunteina me tehtiin suunnitelma Suomen poptaivaan valloittamisesta. Koska Tauskilla sattuu tuota taustarasitetta olemaan, osui poptähden rooli minulle ja Tauski lupasi hoitaa käytännön jutut taustalla, kokemusta kun löytyy vaikka kuinka paljon. Kuulosti todella hyvältä idealta aamuyöllä rockfestareilla…

Seuraavana päivänä idea tuntui pähkähullulta, mutta silti jotenkin kiehtovalta. Samalla kun huhu keikkalavojen kuninkaan Jari Sillanpään alamäestä alkoi vahvistua muusikkopiireissä (nythän se on ollut jo kauan ihan kaikkien tiedossa), me päätettiin lähteä tosissaan täyttämään tuota ykköstähden paikkaa.
Bisintekoa ja harjoittelua
Vuosi sitten syksyllä sitten aloitettiin ahkera työskentely, Tauski väänsi biisejä ja meikäläinen opetteli laulamaan. En tiedä kumpi siinä lopulta kovemmilla oli, mutta homma eteni. Laulamaan en lopultakaan oppinut, mutta Tauskin mukaan sillä ei ole niin väliäkään, sillä taustanauhalta ne muutkin isot starat oikeasti vetää. Niinpä tein ensimmäiset keikkani viime vuoden pikkujoulubileissä salanimellä Jari Sillantoinenpää.
Tässä mennään nyt
Jostain syystä levy-yhtiöt ei olleet alkuun ihan innostuneita meidän suunnitelmista, mutta lopulta viime vuodenvaihteessa näytettiin yhdestä hieman pienemmästä levy-yhtiöstä vihreää valoa ja nyt levy on jo viimeistelyvaiheessa. Meno on ollut ihan mieletöntä ja vaikka minusta ei uutta Sillanpäätä tulisikaan, on kokemus ollut ihan mahtava jo tähän mennessä.

Nyt kannattaa ehdottomasti laittaa esimerkiksi Porispere-festareiden liput hankintaan, sillä se tulee olemaan yksi ensi kesän tähtihetkiä noustessani festareiden päälavalle sunnuntaina heti Elastisen jälkeen!

Tulevan levyn nimi on vielä vahvistamatta, mutta hyvin todennäköisesti se tullaan julkaisemaan työnimellään ”Huhtikuun ensimmäinen”. Keikkalista täydentyy jatkuvasti ja se löytyy TÄÄLTÄ
Nähdään keikoilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.