Hae
Metallisydän

Hyviä ja huonoja uutisia…

Tällä kertaa on kerrottavana niin hyviä kuin huonojakin uutisia. Aloitetaan niistä hyvistä ja säästetään huonot loppuun…

Hyviä uutisia

Olen rakennellut tuota kotisalia vähän kerrallaan valmiimmaksi ja valmiimmaksi. TÄÄLLÄ esittelin uuden, kotisalin väreihin sopivan ATX:n tangon, joka toi mukanaan ongelman, sille ei ollut enää paikkaa. Ratkaisin tuon ongelman tilaamalla GoFitness Megastoresta uuden ATX-tankotelineen asennettavaksi kotisalin seinään. Viikonloppuna löytyi viimein aikaa sen asentamiseen. (Huomatkaa tankotelineet väritys, punamustaa se olla pitää 🙂 )

Tankoteline koostui kahdesta osasta, lattialle seinää vasten asennettiin telineen alaosa, jossa oli jokaiselle tangolle selkeä paikka. Yläosassa puolestaan oli ikäänkuin ”koura” jokaista tankoa varten. Molemmat osat olivat todella vankkaa tekoa, siinä pysyy takuuvarmasti tangot ojennuksessa kun ne tähän telineeseen asettaa.

Homma vaati pientä askartelua, painotelineen ja taljalaitteen siirtämistä ja sellaista. Tankotelineen alaosan alle rakentelin puusta pienen tukipalikan, sillä en halunnut pultata sitä betoniseen kivijalkaan kiinni.

Yläosa olikin yksinkertainen ruuvata kiinni seinään, vielä kun valitsin asenuskorkeuden sen mukaan, että sain alemmat ruuvit suoraan kiinni runkopuuhun, ei tarvinnut kuin ylempiin käyttää kipsilevy-ankkureita.

Sitten työkalut ja tarvikkeet kasaan, imurointi ja homa oli valmis. Ette muuten ikinä arvaa miten paljon kaikkea työkalua ja tarviketta tällainen ”pikkuhomma” vaatii…

Seuraavaksi sai siten asentaa tangot uutuuttaan hohtavaan tankotelineeseen. Nyt edessä on tosin uusi pulma, tankotelineessä on paikka viidelle tangolle ja minulla on vain neljä erilaista ATX:n tankoa… Ei siis muuta kuin selailemaan taas kerran GoFitness Megastoren tankovalikoimaa 🙂

Huonoja uutisia

Niin, sitten niiden huonojen uutisten vuoro… Kun tankoteline oli asennettu, työkalut ja tarvikkeet kerätty ja paikat imuroitu kuntoon, piti vielä siirtää painokiekkoteline paikalleen. Tartuin kahvaan kuten monia monia kertoja aiemminkin ja lähdin sitä siirtämään. Tunsin oikean hauiksen päässä saman rusahtavan tunteen kuin pari kuukautta sitten rinnassa kun rintalihakseni repesi.

Jätin painotelineen siihen ja imurin keskelle lattiaa ja marssin sisälle, otin pitkähihaisen paidan päältäni ja katsoin hauista. Kyllä, se oli alapäästä osittain revennyt. Kipu ei ollut ollenkaan niin suuri kuin vitutus. Juuri kun rintalihas alkoi olla siinä mallissa että pystyin treenaamaan lähes normaalisti, repesi puolestaan hauis.

Vielä positiivinen puoli…

Olen koko treeniurani tavoitellut yli 50 sentin hauista ja aina se on jäänyt sentin tai joskus jopa puolen sentin päähän. No nyt minulla on kerta rusauksella yli 50 senttinen hauis oikeassa kädessäni, se kun on tällä hetkellä muodoltaan aikalailla pallomainen entisen pitkulaisen muotonsa sijaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.