Hae
Metallisydän

Hiihtoloman aloitus, lumilinna ja hiihtoreissu – vai pullaa?

Meillä on Emilian kanssa tämä viikko hiihtolomaa. Hiihtolomalla perinteisesti tehdään lumilinnoja ja lumiukkoja, hiihdetään, luistellaan ja käydään pulkkamäessä. Niin paitsi tänä vuonna. Ei jumalauta ole lunta, ei ole ollut eikä tule, ei tippaakaan. Vettä sataa, tuulee ja on melkein kymmenen astetta lämmintä. Koita siinä sitten hiihtää tai pulkkailla… Niinpä me aloitettiin hiihtoloma parhaalla mahdollisella tavalla, eli leipomalla pullaa.

Lumilinna ja hiihtoreissu – vai pullaa?

Ei minua itseäni lumen puute haittaa, minua harmittaa Emilian puolesta. Onhan se nyt todella kurjaa ettei koko talvena ole yhtään lunta. Tässä jokin aika sitten kun yön jäljiltä maa näytti aamulla kuuraiselta, Emilia huusi riemuissaan ”isi, nyt se talvi on tullut!”. Ikävä kyllä kyseinen talvi oli iltapäivällä taas jo mennyt…

No me päätettiin että hiihtoloma on asennekysymys ja meitä ei lumettomuus hidasta. Me aiotaan tehdä hiihtolomalla vaikka mitä kivaa ja aloitettiin se viikonloppuna leipomalla yhdessä pullaa.

Itse olen suuri korvapuustien fani, ne on suoraan sanottuna suurinta herkkuani. Emilia ei ole ihan yhtä suuri pullafani, mutta leipomisesta Emilia tykkää ainakin yhtä paljon kuin minä. Molemmilla oli oma pullataikina ja siinä me sitten yhdessä kaulittiin.

Leipomisen jokainen osa-alue tehtiin yhdessä, Emilialla oli pikkutaikina josta tehtiin pikkuisia pullia ja isillä iso pullataikina josta tehtiin isoja pullia. Ja olihan se äitikin siinä mukana leipomassa, yhdessä kaikki on aina kivempaa (vaikka sotkua ehkä hiukan enemmän tuleekin).

Lopputulos?

Eihän nuo mitään malliesimerkkejä korvapuusteista olleet, mutta se oli sivuseikka. Hyvältä ne maistui ja yhdessä oli kiva puuhailla, se oli pääasia. Kyllä tästä hyvä hiihtoloma tulee, kuka sitä lunta edes kaipaa?

P.S. Meikäläisen supersiisti Makia-paita löytyy TÄÄLTÄ. Käykäähän te muutkin vaikka hiihtoloman kunniaksi shoppailemassa House of Brandonista jotain kivaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *