Hae
Metallisydän

Hiihtoloma oli ja meni, lunta vaan ei näkynyt…

Me oltiin Emilian kanssa viime viikko hiihtolomalla. Mitään perinteisiä hiihtoloman hommia ei päästy tekemään kun lunta ei kerran ollut. Kun pulkkailu ja lumiukkojen rakentelu on pois suljettuja vaihtoehtoja, mitä hiihtolomalla oikein voi tehdä?

Hiihtoloma oli ja meni

Sari oli suurimman osan hiihtolomasta töissä, joten mitään isompia reissuja me ei Emilian kanssakaan tehty, pysyteltiin kotiseudulla ja touhuiltiin paljon yhdesä. Kuten TÄÄLLÄ jo aiemmin kirjoittelin, me aloitettiin hiihtoloma leipomalla pullaa. Sari oli kyllä lopputuloksesta sitä mieltä, että uusi yritys on viikon aikana otettava…

Yhteistä touhuamista

Meillä on Emilian kanssa ollut tapana käydä yhdessä uimassa, siitä on muodostunut sellainen isi-tytär juttu ja niinpä me käytiin hiihtolomallakin kahteen otteeseen uimassa. Emilia nauttii pulikoida altaassa ja onhan se isistäkin mukavaa, varsinkin Porin uimahallissa mistä löytyy muiden muassa lämmin monitoimiallas ja poreallas…

Uimisen lisäksi touhuttiin paljon yhdessä, leikittiin bileitä ja tanssittiin (enimmäkseen Emilia), hoidettiin nukkeja ja kuunneltiin musiikkia. Frozen soundtrack ja Tean Mehudisko-levy tuli kuunneltua Spotifysta viikon aikana aika monta kertaa…

Viikonloppuna yhdessä

Vaikka lunta ei ollutkaan, me yritettiin ulkoilla mahdollisimman paljon. Välillä tosin satoi sen verran reippaasti vettä, ettei ulkoilu oikein houkutellut, mutta oli hiihtolomalla onneksi niitäkin päiviä kun päästiin haistelemaan raitista ilmaa. Viikonloppuna lähdettiin ihan koko porukalla samoilemaan metsään ja siitäkös karvanaamainen perheenjäsen nautti oikein todenteolla kun sai juosta metsässä vapaana.

Viikonloppuna käytiin myös Porin vapaa-aikatoimen järjestämässä Lasten liikuntamaassa, missä pääsee Karhuhallissa touhuamaan vaikka mitä. Tällaiset jutut on ihan mahtavia kun ulkona kelit ei ole ihan kohdallaan.

Isi ja äiti leffassa

Viikonloppuna päästiin viettämään myös aikuisten aikaa ja käymään leffassa. Vaikka meillä Emilian kanssa mahtava yhteinen lomaviikko olikin, uskalan myöntää, että leffassakäynti oli oikein tervetullut hengähdys viikon loppupuolelle (kiitos mummulle!)

Uudet pullat

Kun hiihtoloma alkoi korvapuusteilla, jotka olivat kieltämättä enemmän tai vähemmän epäilyttävän näköisiä, halusi Sari vielä loman lopuhuipennukseksi leipoa hiukan nätimpiä pullia. Niinpä me päästiin vielä sunnuntaina herkuttelemaan laskiaispullilla.

Kiva loma meillä oli, ei siihen onnistuneeseen hiihtolomaan lunta tarvita!

P.S.

Kuvissa Jarilla päällä oleva Makia-paita löytyy TÄÄLTÄ, Sarilla päällä oleva Pieces farkkumekko löytyy TÄÄLTÄ ja Sarilla päällä oleva Pieces hupparimekko löytyy TÄÄLTÄ.

House of Brandonissa alkoi muuten maanantaina huikeat ystävämyynnit. Käy ihmeessä hyödyntämässä reilut alet merkkituotteista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.