Hae
Metallisydän

Pääsiäinen – Muna suussa vai muna päässä?

Pääsiäinen on aika, josta tällainen kaksimielinen mukahumoristinen bloggari saisi väännettyä loppumattoman määrän huumoria. Pääsiäisenä jokainen bodari saa varmasti munaa tarpeekseen, suklaalla tai ilman. Heh heh hee ja sitä rataa. Lisäksi olisi tarjolla mahdottoman hyvä paikka keksiä vitsiä pashasta ja mämmistä, joista oikein huokuu mahdollisuus aina niin hauskaan kakkahuumoriin. Jätetään nämä erinomaiset mahdollisuudet kuitenkin tällä kertaa käyttämättä ja puhutaan asiaa.

Muna suussa vai muna päässä?

Vaikka blogini on suurimmaksi osaksi täynnä treenijuttuja tai mukahumoristista höpinää, olen silloin tällöin ottanut kantaa myös vakaviin asioihin. Tällä kertaa haluan tuoda esiin huolestuneisuuteni lasten leluista. Suurin osa lasten leluista on asiallisia ja hyvällä maulla toteutettuja, mutta aina silloin tällöin sitä näin isänä joutuu järkyttymään pahastikin.

Me leikitään Emilian kanssa paljon erilaisilla leluilla, enkä kyllä olisi ikinä uskonut mitkä lelut kaikkien petsien, ponien ja barbien joukosta olisivat niitä kyseenalaisimpia…  Minulle selvisi nimittäin jokin aika sitten shokeeraavalla tavalla miksi lasten suosikkisarja Muumien eräs hahmo pitää aina hattua päässään…
Munapää Muikkunen
Selvittyäni järkytyksestä Munapäämuikkusen suhteen, havaitsin kauhukseni, että sama kyseenalainen linja jatkuu myös muiden lasten lelujen suhteen. Tällä kertaa kyse on toisen lasten suosikkisarjan, eli Simpsonien leluhahmon kohdalla. Vai mitä te olette mieltä runkkari-Homerista?
Runkkari Homer
Tuo ilme… jotenkin karmaiseva yhdistettynä oikean käden asentoon… Ja tuolla lelulla olen itsekin leikkinyt täysin viattomia leikkejä ollessani lapsi…

Mitäköhän vielä paljastuu muista lasten suosikkileluista? Barbie onkin mies? Tai Nukkumatti pervo tirkistelijä? Millä leluilla enää uskaltaa anta lastensa leikkiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.