Hae
Metallisydän

Metallisydämen raaka suklaamousse

Superfuudit ja monenlaiset raaka-ruuat ovat in ja vaikka mitä erilaisempia superfood-reseptejä tulee vastaan kaikissa itseään kunnioittavissa fitness- ja lifestyle-blogeissa. Tällä kertaa heitetään kaikenmaailman raakakaakaonibsit ja nabsit hevon kuuseen ja valmistetaan Metallisydämen raaka suklaamousse, tällaista reseptiä ei varmasti tule vastaan muualla!

suklaamousse

Raaka suklaamousse

Blogeissa ja naistenlehdissä on toinen toistaan ihanampia ja hienompia ohjeita erilaisiin smoothieihin ja viherpirtelöihin. Milloin käytetään spirulinaa ja maca-jauhoa, milloin raakakaakaonibsejä ja gojimarjoja. Tällä kertaa jätetään kaikki tuollaiset hienoudet kaapin perälle ja valmistetaan suussasulava raaka suklaamousse.

Nämä tarvitset

Ainesosat on hyvin selkeät, levyllinen perinteistä Fazerin sinistä suklaata (ei maksettu mainos) ja muutama kananmuna, ihan sen mukaan kuinka proteiinipitoista moussesta halutaan. Varustukseksi riittää kirves ja blenderi.

20150517_160507

Valmistus

Ensin hienonnetaan raa’asti mutta hellävaroen pääraaka-aine, eli suklaa. Voimaa saa ja pitää käyttää, mutta pöytää säästääkseen kannattaa käyttää kirveestä hamarapuolta suklaan hienontamiseen.

20150517_162111

Kun suklaa on nuijittu murskaksi, kipataan se blenderiin ja rikotaan raa’at kananmunat perään. Kuoret kannattaa jättää pois, ne raksuvat inhottavasti hampaissa. Tosikovat tyypit toki heittävät munat kuorineen blenderiin, sitä en kuitenkaan suosittele.

20150517_162431

Kun molemmat raa’at raaka-aineet ovat belderissä, suristetaan mössö mukavan ilmavaksi ja kuohkeaksi.

suklaamousse

Viimeistely

Sitten keräillään pöydältä sinne lennelleet suklaanmurut ja heitetään ne taiteellisesti sotkun päälle – tadaa! Meillä on valmis Metallisydämen raaka suklaamousse!

20150517_163725

suklaamousse

Sellasta tällä kertaa, jos ei suklaamousset kiinnosta, tsekkaa vaikka TÄÄLTÄ miten meikäläisen dieetti sujuu!

Pistäkäähän somekanavat seurantaan!

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *