Hae
Metallisydän

Karmarock lähestyy – fiilistely alkakoon!

Tämä vuosi on ollut monella tavalla poikkeuksellinen. Koulut oli kiinni, vanhukset eristettyinä koteihinsa, juhannuksena ei satanut vettä ja vessapaperi loppui kaupoista. Kaiken tuon lisäksi tänä vuonna peruttiin suurin osa kesän festareista, myös itselleni todella tärkeäksi muodostunut Karmarock oli vaarassa peruuntua kokonaan. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, Karmarock järjestetään tänäkin vuonna, mutta ajan hengen mukaisesti hieman poikkeavalla tavalla…

Karmarock intter netisä

KarmaRock29 järjestetään ajan hengen mukaisesti suoratoistona 25.7. klo 18 alkaen. Mukana Jarkko Martikainen, Risto, Penniless, OpuNui, Pertti Jarla, Maj Karman rumpali Jii Savolaisen ”54 minuuttia peruskomppia” -show ja Maj Karman basisti Koo Kuritun kirjanurkkaus Jarkko Martikaisen kera.

Jos kerran alkaa järjestämään festivaalia, on järjestettävä festivaalia. Jos ei olis alkanut järjestämään festivaalia, ei sen sitten olis niin väliä. Tänä vuonna tehdään tämmönen trendikäs suoratoisto ja katotaan kuinka festivaali se on. Ei pääse sekä meille itsellemme että kävijöillemme tärkeä lähes 30-vuotinen perinne katkeamaan, toteaa festivaalijohtaja Häiriö Piirinen.

Tämä uudenlainen järjestely luo aivan uusia mahdollisuuksia Karmarockin viettoon. Itse aion järjestää maailman pienimmät festarit ja sulkautua läppärin kanssa yksin vaatekomeroon.

Fiilistely alkakoon!

Tämän vuoden Karmarockiin on nyt aikaa reilu viikko ja nyt onkin loistava aika alkaa keräillä festarifiilistä. Se onnistuu parhaiten eläytymällä täällä blogissa aiempien vuosien Karmarock-fiiliksiin. Tulen seuraavan viikon ajan julkaiseman joka päivä uudelleen yhden vanhoista Karmarock-postauksistani.

karmarock

Blogin Vaikuttajamedialle muuttamisen myötä kaikki 2018 vuotta aiemmat blogitekstini katosivat bittiavaruuteen, mutta onneksi olin kaukaa viisas ja poimin tärkeimmät niistä talteen etukäteen, kuten esimerkiksi vuosittaiset Karmarock -postaukseni. Tervetuloa fiilistelemään kanssani!

Ja hei, olisi mahtavaa jos jakaisitte postausten kommentibokseihin myös omia kokemuksianne ja muistojanne vuosien varrelta Karmarockista, tai miltä tahansa muiltakin festareilta.

karmarock

Kannattaa laittaa seurantaan myös Metallisydämen some-kanavat, niistä löytyy tulevan viikon aikana muutakin sisältöä kuin Karmarockia 😀

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *