Hae
Metallisydän

TÄNÄÄN! – Karmarock 29 suoratoistona!

Tänä vuonna on peruttu lähes kaikki mahdollinen. Pitkään oli pelko, että myös Karmarock peruttaisiin kokonaan. Niin ei onneksi käynyt, Karmarock järjestetään tänäkin vuonna, mutta perinteisen live-festarin sijaan Karmarock järjestetään yhteiskunnan tilanteen vuoksi suoratoistona. Kuten Karmarockin festivaalijohtaja Häiriö Piirinen totesi: ”Jos kerran alkaa järjestämään festivaalia, on järjestettävä festivaalia. Jos ei olis alkanut järjestämään festivaalia, ei sen sitten olis niin väliä.”

Olen tässä viimeisen reilun viikon aikana harrastanut menneisyysmatkailua ja julkaissut uudelleen kaikki blogini historian aikana kirjoittamani Karmarock-postaukset. Niiden kautta olen itse fiilistellyt menneitä Karmarockeja ja mitä ilmeisimmin, niin ovat tehneet muutamat muutkin. Jos et ole vielä ehtinyt fiilistelemään, tässä linkit postauksiin menneiltä vuosilta:

Vuosi 2019 – Karmarock 28

Vuosi 2018 – Karmarock 27

Vuosi 2017 – Karmarock 26

Vuosi 2016 – Karmarock 25

Vuosi 2015 – Karmarock 24

Vuosi 2014 – Karmarock 23

Vuosi 2013 – Karmarock 22

Vuosi 2012 – Karmarock 21

Vuosi 2011 – Karmarock 20

Aiemmiltakin vuosilta löytyy roppakaupalla kuvia, joitakin jopa vuosilta ennen kännyköitä, ajalta jolloin kamerassa oli vielä filmi ja kuvat piti kehittää… Noilta ajoilta kuitenkin tarinat kuvien taustalta puuttuvat, kun ei vielä ollut blogia johon niitä kirjoitella.

Karmarock 2010

Karmarock 2009

Karmarock 2008

Karmarock 2004

Karmarock 2001

Karmarock suoratoistona

Vuosien varrelle mahtuu useita unohtumattomia kokemuksia ja kohtaamisia, elämyksiä ja Karmarock-elämää. Tänä vuonna kirjoitetaan taas uusi, erilainen luku Karmarockin historiaan, tänä vuonna Karmarock järjestetään perinteisen livefestarin sijaan suoratoistona internetin välityksellä. Suoratoisto alkaa klo 18 ja jatkuu klo 22 asti. Huhua olen kuullut, että monenlaista kivaa olisi luvassa…

Itsekin ajattelin tänä vuonna keksiä jotain erilaista. Vuosia sitten Karmarockissa oli maailman pienin yökerho… Minä päätin järjestää tänä vuonna maailman pienimmät rock-festarit ja sulkeutua läppärini kanssa yksin vaatekomeroon seuraamaan suoratoistoa!

Linkki Karmarockin suoratoistoon julkaistaneen ainakin TÄÄLLÄ noin neljän aikaan iltapäivällä ja minun edesottamuksiani vaatekomerossa on mahdollista seurata some-kanavistani:

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.