Hae
Metallisydän

Fitness SM – Here we come!!

Tänä vuonna meillä seurattiin taas erityisellä kiinnostuksella syksyn Finess Expoa ja erityisesti sen bodyfitness-kilpailuja. Syy tähän on selkeä, Sari aikoo taas ensi syksynä nousta kisalavalle.

Fitness SM – Here we come!!

Sari kilpaili kaksi vuotta sitten syksyllä Lahden Fitness Expossa bodyfitness SM kilpailuissa. Jo tuolloin, heti kilpailun jälkeen Sari kertoi innoissaan aikovansa kilpailla uudestaan. Nyt on pari vuotta treenattu Sarin valmentajan Ringa Ruisniemen ohjeilla ja nyt on vuorossa välidieetti, jonka tarkoituksena on pudottaa hieman painoa ennen varsinaista kisadieettiä.

Sarin ajatuksia projektista tällä hetkellä:

Tällä hetkellä on menossa 15. viikko välidieettiä ja suhteellisen mukavasti on paino lähtenyt tippumaan. Dieetille lähtemisessä on jälleen ollut omat juttunsa. Viikonlopun koko perheen yhteinen karkkipäivä on pitänyt jättää välistä ja alussa se tuotti kyllä tuskaa. Hörpin karkkihimoissani sitten Pepsi Max Cherrya, kun muut herkuttelivat karkilla tms. Omien ruokien tekeminen on jälleen pitänyt sisällyttää muuhun arkeen ja aluksi se tuotti hieman tuskaa, mutta nyt eväiden teko sujuu jo omalla painollaan.

Ensimmäiset viikot tuntuivat kulkevan kuin siivillä ja dieettaminen tuntui helpolta. Nyt tässä kohtaa huomaa, että mielenlujuutta taas tarvitaan enemmän. Välillä olen jopa huomannut ajattelevani ettei tässä ole mitään järkeä, kun taas toisina päivinä nautin hommasta taas ihan täysillä. Kaikenkaikkiaan tää touhu on just sitä mitä haluan tehdä ja mikä on sitä ominta juttua. Lihasmassaa on yläkroppaan (ja toki jalkoihinkin) tässä parin vuoden aikana saatu kyllä, mutta silti huomaa kipuilevansa jälleen samojen ajatusten kanssa kuin viimeksi, eli onko sitä lihasmassaa nyt tarpeeksi jne. Senpä vuoksi tässä nyt välidieettiä tehdään, että nähdään mitä rasvan alta kuoriutuuu vai kuorituuko mitään 😉

Jarin ajatuksia:

Joo onhan tässä sellainen oma totuttautumisensa taas tähän tiukempaan touhuun, ihan näin sivusta seuraajanakin. Treenimäärissä ei ole oikeastaan tapahtunut mitään muutosta, yhtä paljon meillä treenataan kuin aiemminkin ja yhtä tiukkaan on arki aikataulutettu kuin aiemmin. Muutos näkyy isoimmin tällä hetkellä keittiössä vietetyssä ajassa ja ruuan laittamisessa. Sari tekee omat ruokansa, molemmat tehdään lapsille ruokaa ja sitten yritän vielä jossain välissä tehdä minäkin omia ruokiani. Välillä tuntuu että koko ajan ollaan keittiössä 😀 Toistaiseksi tuo kaikki on kuitenkin suttaantunut ihan kivasti.

Muutenkin kaikin puolin on ihan hyvä fiilis tästä touhusta mullakin. Kiva katsella kun toinen on taas ihan fiiliksissä parsakaaleista ja bataateista. Mutta kyllä hiukan aavistelen että ne tiukkatunnelmaisemmatkin ajat on vielä edessä ennen kuin tukka on käherretty ja Sari seisoo korkkareissa kilpalavalla…

Sarin treenivaatteet on tilattu House of Brandon verkkokaupasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.