Hae
Metallisydän

Vinkkejä rattoisaan joulun viettoon!

Joulu tulee väistämättä joka vuosi, myös lapsiperheisiin vaikka vanhemmat kuinka toivoisivat marraskuun jatkuvan ja jatkuvan… Mutta onneksi joulu voi olla juuri sellainen millaiseksi sen tekee. Tässä postauksessa jaan muutamia hyviksi todettuja vinkkejä joulun viettoon.

Vinkkejä joulun viettoon

Joulu alkaa jo paljon ennen jouluaattoa, itseasiassa se saattaa alkaa jo ennen joulukuun alkua. Joululaulut alkaa soida Sokoksella heti black fridayn jälkeen ja ”joulupukit” jakaa karkkia Prismassa ennen kuin edes tajuat että alkaa olla taas ”se aika vuodesta”. Millä tästä perheellinen ihminen selviää edes lähes täysijärkisenä?

Unohda risuilla uhkailu ja ota järeät keinot käyttöön!

Lapsiperheessä joulun lähestymisessä on edes yksi hyvä puoli ja se on mahdollisuus uhkailla. Onhan tunnettu tosiasia että joulupukki tuo lahjoja vain kilteille lapsille ja tuhmat lapset saa vain risuja. Jos ikkunoiden takana kurkivilla tontuilla uhkailun kuitenkin malttamattomana aloittaa jo marraskuussa, alkaa se väistämättä käydä tehottomaksi viimeistään joulukkun puolessa välissä. Silloin onkin hyvä ottaa järeät keinot käyttöön ja paketoida kuusen alle tyhjiä pahvirasioita. Lasten kiukutellessa niitä voi sitten heittää yksi kerrallaan takkaan ja todeta että tuolla menolla ei lahjoja jää jouluksi jäljelle yhtään… Tällä saavutetaan takuuvarmasti kaksi asiaa, kiukuttelun loppuminen ja aikuisena terapiassa traumojaan purkavat lapset.

Oikein valitut lahjat

Tärkeää on myös valiat lahjat oikein. Otetaan esimerkiksi perheen teini, joka on koko vuoden pyynnöistä huolimatta jättänyt vaatteet lojumaan lattioille, ruuantähteet pöydälle ja pääasiassa vaan vittuillut vanhemmilleen. Nyt on erinomainen paikka kostaa. Joku ikuista nuoruuttaan elävä lapseton kaverisi on varmasti jotenkin saanut hankittua itselleen uutuuspelikonsolin, josta tavallinen kuolevainen voi vain haaveilla. Osta kaverilta kympillä tuon pelikonsolin tyhjä paketti ja täytä se millä parhaaksi näet. Jouluna kun teini avaa pakettia, saat koston koko vuoden vittuilusta!

Kivaa koko suvun kesken

Suvun kesken vietetyt joulut on niitä parhaita. Onhan kaikkia sukulaisia hauska nähdä edes kerran vuodessa. Vielä hauskemman sukujoulusta saat terästämällä suklaarasian konvehteja tehokkaalla laksatiivilla. Siinä on sitten illan aikana mukava seurata kuka sukulaisista ehtii vessaan ja kuka paskantaa housuihinsa. Itse toki kannattaa katsoa tarkkaan mistä suklaarasiasta konvehtinsa ottaa, ettei löydä itseään paskat housussa Irma-mummon vierestä sohvalta.

Näiden hyväksi koettujen vinkkien myötä oikein rattoisaa joulua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.