Hae
Metallisydän

Shortsikelit saa tulla!

Katselin syksyllä viime kesänä minusta otettuja valokuvia ja yksi asia niissä häiritsi itseäni (turvonneen keskivartalon lisäksi). Se oli tietynlainen epäsymmetria jalkojen tatuoinneissa. Siitä se idea sitten lähti ja nyt alkaa sen puolesta olla valmista (keskivartalon suhteen ei), shortsikelit saa tulla!

Shortsikelit saa tulla!

Rakastan tatuointeja ja ehkä juuri sen vuoksi niitä alkaa olla kertynyt jo aikamoinen määrä. Suurimmalla osalla tatuoinneistani on jonkinlainen syvempi merkitys, kätkettyjä päivämääriä, nimikirjaimia, elämänarvoja, symboleita, laulun sanoja, elämänohjeita ja vaikka mitä. Osalla tatuoinneista taas ei ole sen kummempaa merkitystä. Tämänkertainen säären maori-tyyppinen tatuointi kuuluu jälkimmäiseen luokkaan. Sillä ei ole mitään sen erikoisempaa varsinaista viestiä sen kummemmin kuin piilomerkitystäkään. Sen tarkoitus on puhtaasti koristaa vasenta säärtäni ja muodostaa kokonaisuus jo pari vuotta sitten oikeaan sääreen tehdyn samankaltaisen tatuoinnin kanssa.

TÄÄLLÄ kirjoittelin noin kuukausi sitten siitä kun Tim Cichon tatuoi kyseisen tatuoinnin ääriviivat sääreeni. Tim suunnitteli tämän tatuoinnin toiveitteni mukaisesti samanlaiseksi, mutta erilaiseksi kuin pari vuotta sitten oikeaan sääreeni tekemänsä tatuoinnin. Tim käytti samoja linjoja suunnitellessaan tatuointia ja lopputulos on mielestäni enemmän kuin onnistunut. Hyvin saman tyyppinen, mutta kuitenkin erilainen, aivan kuin olin toivonut.

Nyt voi ne shortsikelit tulla, ensi kesänä otetuissa kuvissa ei enää epäsymmetrisyys häiritse. Vielä kun viitsisi tehdä jotain tuolle turvonneelle keskivartalolle… 😀

Timin Instagram-sivu löytyy TÄÄLTÄ, käykää ihmeessä ihailemassa Timin muitakin töitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.