Hae
Metallisydän

Treeni alkaa taas maistumaan!

Nyt voi vihdoin jo sanoa koronan jälkioireineen jääneen taakse, treeni kulkee taas normaaliin tapaan ja koko touhu tuntuu taas mielekkäältä. Pitkään siinä kyllä menikin ennen kuin treeni alkoi taas maistumaan.

Treeni alkaa taas maistumaan!

Noin vuosi sitten Sari asetti valmentajansa Ringa Ruisniemen kanssa seuraavaksi tavoitteeksi kilpailla body fitneksessä syksyn 2022 Fitness Expossa. Syksyllä Sari veti läpi tiukan välidieetin, joka valmistaisi varsinaiseen kisadieettiin. Alkuvuodesta piti pitää vielä jonkin aikaa kalorimäärät plussan puolella ja rakennella hiukan lisää lihasta ennen kuin varsinainen kisadieetti starttaisi.

No suunnitelmat meni uusiksi jouluna iskeneen koronan myötä. Korona iski ihan kunnolla ja kolme viikkoa Sari oli todella kipeänä. Totaalinen treenitauko venyi reilusti tuota kolmea viikkoa pidemmäksi ja kun viimein Sari uskalsi aloittaa treenaamista, oli voimatasot ja jaksaminen yleensäkin todella matalalla tasolla.

Tuossa tilanteessa oli pakko pohtia suunnitelmia uudelleen. Ei pieni sairastaminen olisi saanut Saria muuttamaan suunnitelmiaan, mutta tässä ei ollut kyse flunssasta tai pienestä sairastelusta, vaan yhteensä yli kahden kuukauden mittaisesta jaksosta sairastamisineen, toipumisineen ja uudelleen käynnistämisineen. TÄÄLLÄ Sarin omaa pohdintaa aiheesta.

Nyt, aika lailla kolme kuukautta koronaan sairastumisen jälkeen voi vihdoin sanoa, että treeni alkaa maistua normaaliin tapaan ja tuntua hyvältä. Into on ollut huipussaan jo jonkin aikaa ja uudet suunnitelmat on valmentajan kanssa lyöty lukkoon. Nyt alkaa taas tapahtua ihan toden teolla!

Sarin treenikuteet on tilattu House of Brandon verkkokaupasta. House of Brandonissa on juuri nyt meneillään 72 tunnin flash sale, jonka aikana kaikki tuotteet on -20% alennuksessa. Nyt kannattaa olla nopea ja laittaa tilaus menemään saman tien!

3 kommenttia

  1. Mia kirjoitti:

    Siis apua! Löysin joskus 100vuotta sitten blogistasi ohjeen kaurakakkoon 😀 Miksen löydä sitä enää, onko se poistunut ??!?!! Ne on maailman parhaita enkä kuollaksenikaan muista ohjetta! 🙁

    • metallisydanjari kirjoitti:

      Siinä vaiheessa kun siirryin A-Lehdiltä Vaikuttajamedialle, siirtyi mukana vaan viimeisen kahden vuoden blogitekstit. Muut katosi bittiavaruuteen ja siinä samassa tuo 100 vuotta vanha kaurakakon ohje 😀

      Mutta ei hätää, mä voin sen kyllä julkaista uudelleenkin jossakin vaiheessa, uskoisin ohjeen olevan kyllä mulla jossain tallessa…

  2. Mia kirjoitti:

    No olisipa mahtavaa jos sais ohjeen tänne / instaan tms ! 😀 Muistan kun tein niitä kyllästymiseen asti ja pidin taukoa ja sitten en enää löytänytkään ohjetta kun en ottanut talteen! Paniikki iski 😀

    Mukavaa kevättä teidän perheelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *