Hae
Metallisydän

Uudet tuulet puhaltaa!

Entinen yleisurheilija ja bodypump-fanaatikko Sari innostui kuntosalitreenistä jo vuosia sitten. Kyykkyä ja hauiskääntöjä tuli tehtyä muutama vuosi kunnes noin neljä vuotta sitten Sari päätti hypätä kunnolla mukaan fitness-oravanpyörään. Ensimmäiset body fitness SM-kisat tuli koettua vuonna 2019 ja kokemus oli sen verran hieno, että heti oli selvää ettei kisat jäisi ainokaisiksi. Treenit on jatkuneet ja nyt hommaan haetaan hieman erilaista lähestymistapaa uuden valmentajan myötä. Nyt alkaa uudet tuulet puhaltaa!

Uudet tuulet puhaltaa

Valmentajan vaihdoksessa ei missään tapauksessa ole kyse siitä, että aiemman valmentajan kanssa ei olisi homma sujunut. Sari yksinkertaisesti kaipasi jotain uutta, jotain erilaista. Pitkän pohdinnan jälkeen ajatus alkoi muodostua ja yhteisen palaverin jälkeen homma oli selvä, seuraaviin kisoihin lähdetään tähtäämään Team West Coast Trainersin Juha Sjögrenin kanssa.

Yhteistyö Juhan kanssa on vasta aluillaan, mutta nyt jo tuntuu, että seuraavan kerran kisalavalla nähtävä Sari tulee olemaan melkoisen kovassa kunnossa. Ajatukset siitä mitä tehdään ja miten tehdään, osuu hyvin yksiin ja uudet erilaiset treenit ja treeniohjelmat tuovat valtavasti kaivattua innostusta treenaamiseen. Into ja motivaatio on ihan uudella tasolla.

Sarin matkaa tullaan taas säännöllisesti seuraamaan täällä blogissa ja niin Metallisydämen Instagramissa kuin Sarin omassa Instagramissa (Sarilla erityisesti Storyjen puolella). Laita kanavat seurantaan, jos kiinnostaa seurata niin Sarin onnistumisia kuin vastoinkäymisiäkin matkalla kohti body fitness SM-kilpailuja, huumorin sävytettynä tottakai!

Metallisydämen Instagram

Sarin oma Instagram

West Coast Trainersin nettisivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *