Hae
Metallisydän

Esittelyssä Porin paras sali, WellGo Training Center

Vuosien varrella on tullut koluttua läpi aika monta erilaista kuntosalia ja matkan varrelle mahtuu niin ankeaa kellarisalia, huippumodernia kuntokeskusta kuin useita ihan tavallisia kuntosaleja. Reilut pari vuotta sitten Poriin avattiin uusi upea ja laadukas kuntosali, WellGo Training Center. Jo ensimmäisestä tutustumiskäynnistä alkaen oli selvää, että Metallisydämen tulisi jatkossa löytämään sieltä.

WellGo Training Center

WellGo ei ole ihan mikä tahansa kuntosali. Sen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ihmiset, joilla on vuosien kokemus treenaamisesta, kilpailemisesta ja valmentamisesta – ja jotka haluavat treenata vain ja ainoastaan parhailla mahdollisilla laitteilla. WellGo onkin tarkasti tuloksekasta treenaamista varten suunniteltu huippulaadukas kuntosali, jonka toteutuksessa ei ole tingitty mistään.

Laitteet

Kuntosalin tasosta kertoo jotain se, että laitekannassa ei ole pihistelty yhtään, vaan panostettu laatuun oikein kunnolla. Laitteet ovat korkealaatuisia Hammer Stregth:n, Life Fitnessin ja Goljatin valmistamia ja salin omistajien itsensä testaamia ja tarkasti valitsemia.

Laitekanta on harkittu huolella, kovaa treenaavan kuntosalikäyttäjän näkökulmasta, mutta kuitenkin myös aloittelijan tarpeet huomioiden. Perinteisten penkkipunnerruspenkkien ja kyykkyhäkkien lisäksi valikoimasta löytyy korkealaatuiset ja todella jämäkät, mutta helppokäyttöiset jalkaprässi ja Hack-kyykky. Hack on vielä hieman tavallista loivemman kulmansa ansiosta erityisen polviystävällinen, vanha kunnon ”kipeä polvi”-tekosyy ei siis toimi tällä salilla kovan jalkatreenin esteenä…

Varmasti joka treenaajan tarpeisiin riittävän vapaiden painojen määrän lisäksi WellGo:sta löytyy kattava valikoima käsipainoja aina 60 kiloon asti ja omistajat ovat luvanneet hankkia heti lisää isompia käsipainoja kun joku noilla kuusikymppisillä pumppailee kympin punnerrussarjoja…

Erityisen maininnan ansaitsee myös kuntosalin siisteys ja järjestys. Paikat on aina järjestyksessä ja painot paikoillaan, tulee salille sitten mihin aikaan tahansa. Päivittäin paikalla oleva henkilökunta pitää huolta myös salin siisteydestä, eikä pölykoiriin ole pelkoa törmätä.

WellGo Personal Training

WellGo Personal Training valmentajat Ringa Ruisniemi ja Jani Sukeva ovat paitsi mukavia, myös todella ammattitaitoisia valmentajia. Ringa ja Jani vastaavat myös Sarin meneillään olevasta Body Fitness -kisavalmennuksesta ja he molemmat pääsevät lähiaikoina esittäytymään täällä blogissa.

Viimeisimpänä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä on mainittava kuntosalin aivan mieletön asiakaskunta. Salilla on aina hyvä ja välitön fiilis. Jokaiselle annetaan halutessaan oma treenirauha, mutta myös juttuseuraa ja varmistajaa löytyy aina sitä kaivatessa.

Arvonta

Haluatko päästä tutustumaan ja testaamaan Porin parasta kuntosalia oikein kunnolla? Nyt se on mahdollista, sillä sain blogiin arvottavaksi kuukausikortin WellGo Training Centerille. Osallistuaksesi arvontaan sinun ei tarvitse kuin jättää kommentti tähän postaukseen (tai sen Facebook-jakoon) helmikuun loppuun mennessä. Jokainen kommentti osallistuu arvontaan!
WellGo:n nettisivut löytyvät TÄÄLTÄ Facebook-sivu TÄÄLTÄ ja Instagram-tili TÄÄLTÄ

22 kommenttia

 1. Pauliina.K kirjoitti:

  Mukana 🙂

 2. Eeelina kirjoitti:

  Mukana, mielellään kokeilisin tätäkin salia. Melkein kaikki Porin salit onkin jo tuttuja mutta WellGo on jäänyt vielä toistaiseksi testaamatta.

 3. Jenni kirjoitti:

  Eipä ole tullut käytyä vielä testaamassa☺?

 4. Maikki kirjoitti:

  Mukana! ?

 5. Santtu kirjoitti:

  Jes!

 6. S. Inikkka kirjoitti:

  Mahtava olis päästä testaamaan!

 7. Arto kirjoitti:

  Mukana, tämän salin testaus ollut pitkään to do -listalla

 8. Pauliina.R kirjoitti:

  Mukanax2?

 9. Lilies kirjoitti:

  Olis kiva testata! 🙂

 10. Nana kirjoitti:

  Mukana ☺

 11. Leevi kirjoitti:

  Vähän jo pelottaa, että mitä jos tämä tuleeki mulle?

 12. Emilia kirjoitti:

  Mukana! ??

 13. Peppuonpop kirjoitti:

  Mä haluun testata tota lantionnostolaitetta!

 14. Hml kirjoitti:

  Ois hieno päästä kokeileen 🙂

 15. Anna kirjoitti:

  Mukana! Sisko kehunut niin paljon salia että pitäisi kai tulla itsekin testaaman 🙂

 16. Hautaviita Emmi kirjoitti:

  Mukana ?

 17. meri kirjoitti:

  mukana!

 18. Noora kirjoitti:

  Pakko päästä testaamaan!

 19. Tia kirjoitti:

  Mukana ? Tehnyt mieli päästä tutustumaan saliin mutta opiskelijana pakko tyytyä 24/7 saliin joka on pepusta ?

 20. Meeri Hurnanen kirjoitti:

  Täytyy nyt kokeilla olisko onnea ja pääsis tutustumaan ? ?

 21. Matleena kirjoitti:

  ☺️??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.