Hae
Metallisydän

Top 5 harmittomat jäynät

Netissä pyörii milloin minkäkinlaisia jäynävideoita joissa kanssaihmisiä pelotellaan puolikuoliaiksi, tuutataan torttuja naamaan tai piirrellään sammuneelle kirkkoveneitä pää täyteen. Ei ne jäynät oikeasti ole kovin mukavia, vaikka niitä katsellessa nauraakin kippurassa. Nauru loppuu yleensä jäynän kohteelta siinä kohtaa kun peläyttäminen johtaa sydäriin, torttu saa aikaan allergisen reaktion tai tussi ei lähdekään naamasta kahteen viikkoon… Siksipä päätinkin koota yhteen muutaman erinomaisen, mutta suhteellisen harmittoman jäynän, joilla voi huvittaa niin itseään kuin kanssaihmisiäänkin.
1. Kaupassa tuntemattoman ostoskorin täydentäminen
Lisää vaivihkaa jonkun kanssaihmisen ostoskoriin jotain sinne kuulumatonta. Esimerkiksi paketti kortsuja vanhemman rouvashenkilön ostoskorissa aiheuttaa varmasti kassalla paljastuessaan hauskan tilanteen.
2. Pehmustetun tuolin kasteleminen
Unohda nastat tuoleilla, ne aiheuttavat vain kipua ja suuttumusta. Sen sijaan vanha, mutta aina yhtä hauska jäynä on kastella esimerkiksi työkaverin käyttämän tuolin pehmusteosa. Kunnon litsahdus istuessa irrottaa varmasti kunnon naurunremakan koko työyhteisössä.
3. Suolan ja sokerin vaihtaminen keskenään
Kyläillessä kannattaa aina tarkkailla tilaisuutta vaihtaa suola- ja sokeriastioiden sisältöjä keskenään. On suunnattoman hauska seurata kahvipöydässä kanssaihmisten ilmeitä heidän maistaessaan suola-kahvia.
4. Pikkujäynä kaverin tietokoneelle
Pikkuongelmat tietokoneiden kanssa ovat aina hulvattoman hauskoja. Jos pääset huomaamatta kaverin koneelle, kannattaa kokeilla painaa esimerkiksi Ctrl + Alt + jotakin nuolinäppäimistä. Joillakin koneilla tuo yhdistelmä kääntää näytön nurin. Hyvin hauskaa, ainakin jos kaveri ei tiedä miten palauttaa näyttö ennalleen (ja kaikkein hauskinta jos et osaa sitä itsekään…) Valitettavasti tämä jäynä ei kaikilla koneilla toimi näppäinyhdistelmällä, vaan niillä pitää muokkailla näytön asetuksia, mikä vie enemmän aikaa…
5. Nimien vaihtaminen puhelimen muistiossa
Hyvin harvoin kukaan unohtaa puhelintaan minnekään, mutta jos joskus satut paikalle sellaisessa tilanteessa, pidä ihmeessä tämä jäynä mielessä. Uskomattoman hauskoja tilanteita voi saada aikaan ihan yksinkertaisesti vaihtamalla esimerkiksi äidin ja tyttö/poikaystävän nimet keskenään… Mitä enemmän ehdit vaihtelemaan, sen hauskempaa. Pyri kuitenkin painamaan mieleen mitkä nimet vaihdat keskenään, niin ne on helpompi palauttaa ennalleen ja säästyt selkäsaunalta naureskelun jälkeen.

Onko teillä jotain lempijäyniä, joilla tykkäätte hauskuuttaa itseänne ja läheisiänne? Kertokaa parhaat jäynät kommenteissa niin tehdään yhdessä maailmasta hiukan jäynempi!

Yksi kommentti

  1. Jaana kirjoitti:

    Raa’at makaronit wc-pytyn reunoilla! ? Eli asettele yksitellen makaroneja kehäksi posliinille. Laske istuinrenkula varovasti alas paikoilleen. Sitten vaan muina miehinä odottelemaan milloin luonto kutsuu kumppania ?? Ja sille kumppanille on muuten ihan karmee tunne, kun pahaa aavistamattomana pytylle istuessa luulee pöntön hajoavan alleen – semmonen ritinä makaroneista rusentuessaan lähtee ?

    Laitahan testiin! Mun puoliso leppyi noin päivässä ???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.