Hae
Metallisydän

You’ll never fly unless you dare to jump

Minulla on elämässäni ollut yksi motto: jos et hyppää, et voi lentää. Se ei tarkoita että pitäisi jatkuvasti olla hyppimässä minne tahansa pää edellä ja silmät kiinni, vaan enemmänkin että elämässä pitää välillä uskaltaa tehdä isojakin ratkaisuja. Tällä viikolla tein yhden elämäni isoimmista ratkaisuista, ainakin työelämän puolella. Sen johdosta päätin tatuioida tuon mottoni iholleni. Luottotatuoitsijani, äidinkielenään englantia puhuvan Tim Cichonin kanssa yhteistyössä suomenkielinen lause kääntyi englanniksi muotoon ”You’ll never fly unless you dare to jump”.

fly

You’ll never fly unless you dare to jump

Maanantaina laitoin Timille viestiä ajatuksestani ja varattiin yhteistuumin ensimmäinen vapaa aika, vuoden 2020 helmikuulta. Heti tiistaina Tim kuitenkin laittoi viestiä että seuraavalle päivälle olisi peruutusaika jos pääsen paikalle. Pienten järjestelyjen jälkeen makailin eilen sovittuun aikaan tutuksi tulleella paikalla Timin suristellessa koneellaan kuvaa käsivarteeni.

Timin tatuoitavana on aina yhtä mukava olla. Ihan mielettömän ammattitaidon lisäksi Tim on todella mukava kaveri ja aina tuleekin juteltua kaikenlaista aina treenaamisesta ruokavalioihin ja elokuvista perheiden kuulumisiin asti. Olen aina ihmetellyt kun ihmiset valittavat tatuoimisen sattuvan, itse kun enemmänkin jollakin kierolla tavalla tykkään siitä tunteesta kun neula piirtää kuvaa ihooni. Mitenkään isommin se ei satu ja tälläkin kertaa taisin torahtaa pariin otteeseen tatuoimisen aikana.

Uusi tatuointini ”You’ll never fly unless you dare to jump” on tietynlaista jatkoa Timin aiemmin toteuttamalle trash polka -tyyliselle puolihihalle, jonka kasvattaminen kokohihaksi on ollut mielessä siitä asti kuin tuo half sleeve saatiin valmiiksi. Nyt on full sleeve -projekti sitten alkanut ja jatkoa seuraa…

Tim’s Ink

Lisää Timin taidetta pääsee ihailemaan hänen Facebook-sivullaan tai Instagram-tilillään. Suosittelen lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *