Hae
Metallisydän

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa… Tämä kesä on ollut ihan mieletön, hellettä ja upeita ilmoja on riittänyt ja me ollaan ehditty touhuta jo vaikka mitä! Voin suoraan sanoa, että tuntuu kuin olisin ollut koko kesän lomalla ja todellisuudessa minulla on kesäloma vasta edessä…

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

Me ollaan nautittu tästä kesästä ja helteistä ihan täysillä. Me ollaan uitu ihan hurjan paljon, niin maaiuimalassa kuin mökillä järvessäkin. Heinäkuun puolessa välissä laskeskeltiin yhdessä, että yli kuukauteen ei ole ollut sellaista päivää, ettei oltaisi jossain käyty uimassa. En ole ihan varma, kumpi on nauttinut kaikesta tästä uimisesta enemmän, minä vai Emilia.

Kaiken uimisen ohella me ollaan ihmetelty monenlaista ihmeellistä asiaa. On laskeskeltu leppäkerttujen pilkkuja ja loruteltu niitä lentämään iso kiven juureen, hämmästelty hiukan etäämmältä ampiaisia ja mehiläisiä, maisteltu oman pihan vadelmia ja omenia sekä ihan vaan tuijoteltu taivaan pilviä ja niiden ihmeellisiä muotoja. Me ollaan tehty melkoinen määrä pyörälenkkejä ja leikitty erinäisissä leikkipuistoissa. Siinä kaiken yhdessätekemisen ohella olen samalla hiukan kipuillut jo etukäteen sitä, että isin pieni tyttö on kasvamassa isoksi. Emilia aloittaa koulun ihan parin viikon päästä.

Muistan ihan liian hyvin Emilian ensimmäiset päivät päiväkodissa, miten Emilian vietyäni jäin hetkeksi istumaan autoon parkkipaikalle silmät kyynelissä ennen kuin pystyin jatkamaan töihin. Pahoin pelkään että jotakin samankaltaista on edessä Emilian mennessä kouluun. On siinä isillä taas melkoisen haastava paikka saatella iso tyttö ensimmäistä kertaa kouluun. Jos aika menee näin nopeasti jatkossakin, ei siihen mene aikaakaan kun saa jo olla viemässä ensimmäistä muuttokuormaa Emilian muuttaessa ensimmäiseen omaan kotiin…

No mutta ennen sitä, meillä on onneksi vielä paljon aikaa ihmetellä kaikenlaisia maailman ihmeellisiä asioita.

Teillä puolestaan on vielä huomiseen aamuun asti aikaa käyttää exclusiivista METALLI20 alekoodia House of Brandon verkkokauppaan! Koodilla saa -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. (Kuvissa olevat shortsit on tilattu House of Brandonista)

TÄSTÄ shoppailemaan!

P.S. Emilia muuten nimesi mökillä järvessä kasvavat ulpukat uudelleen, ne on nykyisin lumpukoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.