Hae
Metallisydän

Lapsiperheongelma…

Lapsiperheissä törmää monenlaisiin ongelmiin. On erilaisia ikävaiheita ja niihin liittyviä ongelmia, on vapauksiin, velvollisuuksiin ja muuten vaan kasvatukseen liittyviä ongelmia, on vaikka mitä – ja sitten on se yksi rasittavista rasittavin ongelma, ainakin meidän perheessä…

Lapsiperheongelma

Meillä on keittiön pöytä aina täynnä mitä erilaisempaa roinaa. Ei se sinänsä mikään ihme ole, keittiö on meidän kodin sydän ja keittiön pöydän ääressä tehdään läksyt, askarrellaan, pelataan lautapelejä, meikataan meikkipäätä ja piirretään. Keittiön pöydän ääressä on myös oma työpisteeni ja parhaimmillaan pöydältä saattaa löytyä kolmekin läppäriä. Vielä kun syömäänkin pitäisi pöydän ääressä mahtua, on ongelma valmis.

Me ollaan pyritty kiertämään ongelmaa erilaisin keinoin, kantamaan tavaraa pois pöydältä, ohjaamaan lapsia tekemään läksynsä tai askartelunsa omissa huoneissaan tai itse pyrkiä tekemään työjutut muualla – tuloksetta.

Ratkaisu

Nyt me päätettiin lopettaa tyhjänpäiväinen tuhtaaminen asian suhteen ja tarttua toimeen. Me päätettiin hankkia keittiöön uusi, isompi pöytä.

Pöytä löytyikin helposti, kotimainen Pohjanmaan 240 cm pitkä pöytä luulisi riittävän jopa meidän tarpeisiin…

Tuolien kanssa olikin sitten hiukan haastavampaa… Me kierrettiin istumassa jos jonkinlaisilla tuoleilla ympäri Porin huonekaluliikkeitä. Oli puupenkkiä, pehmustettua kangastuolia ja modernia kuppituolia. Tuoleja oli kirjaimellisesti joka lähtöön – vaan ei missään juuri sellaisia tuoleja jotka me oltaisiin haluttu.

Riittävän kiertelyn ja nettisurffaamisen jälkeen me lopulta löydettiin ne oikeat tuolitkin. Nyt vaan malttamattomina odotellaan 14-21 arkipäivän toimitusajan loppumista…

P.S.

House of Brandonissa on noin vuorokauden toimitusaika ja ystävämyynnit meneillään. TÄSTÄ Shoppailemaan!

Jarin huppari TÄÄLTÄ ja Sarin neule TÄÄLTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *