Hae
Metallisydän

Karmarock 21 – Fiilistelyä vuodelta 2012

Julkaistu aiemmin vuonna 2012

Lauantaina oli taas SE päivä. Heinäkuun viimeinen lauantai, eli Karmarock.

Karmarock 2012

Karmarockia ei voi jättää väliin, ei vaikka mikä olisi. Tänä vuonna oma Karmarockini typistyi kolmeen keikkaan. Olin ensin päivällä Jyväskylässä pelaamassa rugbya ja sieltä pelin jälkeen paahdoinkin melkoisen tiukalla aikataululla Harjavaltaan, seitsemältä oli oltava paikalla, silloin alkoi Maj Karman vuoden ainoa keikka. Tiukille se veti, kun kurvasin parkkipaikalle ja aloin kiskoa rokkikuteita niskaan, alkoi kuulua bändin tuttu lavalletulomusiikki. Niittivyö ja kengännauhat auki heiluen, paitaa päälle kiskoen juoksin parkkipaikan läpi ja syöskyin lippuluukulle lunastamaan ennakkolippuni. Myyjä oli tuskin ehtinyt rannekkeen kietaista käteeni kun jo juoksin kohti lavaa ja tungin itseni väenpaljouden keskelle. Samalla iskivät tajuntaani ensimmäisen biisin alkusoinnut, siitä se lähti.

Mahtava keikka. Vaikkei suosikkiani, nimikkobiisiäni, soitettukaan, oli keikkasetissä sellaisia biisejä joiden viimeksi livenä kuulemisesta oli vierähtänyt varmaankin yli 10 vuotta. Kylmät väreet kulkivat useasti pitkin selkää ja kurkku alkoi käheytyä mukana laulamisesta. Tätä olin kaivannut.

Maj Karman lopetettua settinsä sain viimein paidan oikein päin päälle ja haettua eväät autosta. Hetken hengähdystauon jälkeen olikin jo aika siirtyä takaisin lavan eteen Von Herzen Brothersia kuulemaan. Keinuin lähes koko keikan ajan paikallani silmät kiinni, nauttien musiikista ja ajatellen kaikkea kaunista ja ihanaa, vailla murheita.

Seuraavana oli sitten vuorossa Herra Ylppö ja Ihmiset. Ihmisten musiikki on levyltä kuultuna hieman liian poppia omaan makuuni, mutta livenä bändi kuitenkin toimii, biiseissä on munaa ja asenne kohdallaan.

Taas annoin vaan musiikin vaikuttaa, on ihana tunne kun rummut jytisevät, basso tuntuu rintakehässä, kitara pauhaa korvissa ja laulu tunkee ajatuksiin.

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *