Hae
Metallisydän

Ulkokuntosali alkaa konkretisoitua

Tässä talven aikana olen pohtinut ja suunnitellut rekantaa kesäksi oman ulkokuntosalin, pääasiassa toiminnallista treenaamista varten. Nyt kun alkaa pikkuhiljaa kevät kolkutella ovelle, alkaa myös tuo oma ulkokuntosali pikkuhiljaa konkretisoitua…

Oma ulkokuntosali

Tein ensimmäisiä alustavia suunnitelmia omasta toiminnalliseen treenaamiseen keskittyvästä ulkokuntosalista jo alkuvuodesta kun pakkaset oli kovimmillaan ja maassa reippaasti lunta. Aika huonosti olen malttanut odottaa että pääsen suunnitelmia viemään eteenpäin, mutta nyt alkaa homma ensimmäisiltä osiltaan konkretisoitua, kun tuunasin viikonlopun aikana jo aiemmin hankkimani boksin oikeaan värimaailmaan.

Alkuperäiseltä väriltään vanerista valmistettu boksi oli tylsän puunvärinen. Sehän nyt ei minun musta-punaiseen värimaailmaani sovellu, joten heti kun kevään ensimmäiset aurinkoiset ja lämpimät päivät koittivat, rakensin maalauspisteen ulos ja maalasin boksista tietyt nurkat punaisiksi.

Maalausten kuivuttua kannoin boksin sisälle jatkotyöstämistä varten (ilma kylmeni ja taivaalta alkoi taas sataa lisää tuota kirottua lunta). Sisällä teippasin punaisiksi maalaamiini nurkkiin numerotarrat osoittamaan kunkin boksin sivun korkeutta.

Seuraava vaihe projektissa oli sitten maalata koko boksi kauttaaltaan mustaksi. Tarkkana sai olla, ettei maaliroiskeita lennellyt kotisalin lattialle…

Kaksi kerrosta mustaa maalia jokaiselle boksin sivulle ja kunnon kuivuminen. Viimeisenä vaiheena oli numerotarrojen irrottaminen ja niiden alta aiemmin maalaamani punaisen värin paljastaminen. Tadaa! Näin boksi oli valmis!

Nyt pitää taas jaksaa odottaa, että kevät etenee ennen kuin aloitan seuraavan rakenteluprojektin. Seuraavana suunnitelmissa on rakentaa avoräkki leuanvetotangolla. Piirrustukset on jo valmiina, joten sekin homma on jo lähestulkoon puoliksi tehty! (hiukan jännittää millainen on lopputulos…)

Niin ja olenhan minä tässä tilannut hiukan muutakin toiminnallisen treenaamisen kampetta ulkokuntosalia varten GoFitness Megastoresta, esimerkiksi farmarikävelytangot ja veto/työntökelkan. Vetoköyden tuota kelkkaa varten ehdin jo hankkia ja se odottaa valmiina autotallissa.

Ja onhan tässä muutamia muitakin suunnitelmia tuon ulkokuntosalin suhteen odottamassa, mutta palataan niihin sitten keväämmällä 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *