Hae
Metallisydän

Monien mahdollisuuksien liikuntaloma Hotel Sveitsissä

Me käytiin tässä kesällä koko perheen voimin minilomalla Hotel Sveitsissä (juttua meidän minilomasta löytyy TÄÄLTÄ). Lupasin kirjoitella oman postauksen myös Hotel Sveitsin monipuolisista liikuntamahdollisuuksista, niitä nimittäin tuolla Sveitsin alueella riittää…

Monien mahdollisuuksien liikuntaloma Hotel Sveitsissä

Meidän miniloma oli vain parin päivän mittainen, joten me ei ehditty ihan kaikkia Sveitsin alueen liikuntamahdollisuuksia hyödyntää. Esimerkiksi hotellin ympäristön monipuoliset ulkoilumaastot jäi hyödyntämättä ajanpuutteen vuoksi. Olisihan se ollut hienoa lähteä luontopoluille patikoimaan tai vuokrata hotellilta plkupyörät hiukan pidempää reissua varten… Me päätettiin lenkkeilyn sijaan suunnata yläilmoihin ja kiipeillä SeikkailuSveitsin radoilla puiden latvoissa.

Erityisen hienoa oli se, että ratoja löytyi ihan kaiken tasoisille seikkailijoille. Osassa radoista sai haastaa itsensä ihan toden teolla ja osa taas oli mitoitettu perheen pienimmille ja neljävuotias Emiliakin pääsi nauttimaan täysillä kiipeilystä.

Sveitsin alueella on myös Sveitsin uimala, joka sisältää niin ulkoaltaat hyppytorneineen että sisäaltaat liukumäkineen. Niitä me käytiin testaamassa heti ensimäisenä iltana ja saunottiin kunnolla päälle.

Aamutreenit kuntosalilla

Hotellin kuntosali on käsite, joka saa ainakin tavoitteellisemmin treenaavilla suupieliin nousemaan ivallisen hymyn, useimmiten hotellin kuntosali nimittäin koostuu parista käsipainosta, kuntopyörästä ja kahvakuulasta. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön, sillä Hotel Sveitsin Fit Park Sveitsi nimittäin osoittautui todella tasokkaaksi ja monipuoliseksi kuntosaliksi, jossa kävin tekemässä kunnon treenit reissumme molempina päivinä.

Lomamme toisena päivänä me päätettiin skipata golfaaminen ja ratsastaminen ja suunnattiin pomppimaan SuperPark Sveitsin trampoliineille. Oli muuten törkeän hauskaa, vaikka Sari ei volttia suostunut hyppäämäänkään…

Mahtava reissu

Meillä oli oikein mukava ja antoisa liikunnallinen miniloma Hotel Sveistissä ja uskallan suositella sitä kyllä muillekin. Me tullaan varmasti vielä uudelleen, ehkä seuraavan kerran talvella niin päästään testaamaan talviliikuntamahdollisuudet murtomaahiihdosta kuvioluisteluun ja lasketteluun Sveitsin hiihtokeskuksessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *