Hae
Metallisydän

Paluu uudistuneelle WellGo Gymille!

Edellinen treenikertani WellGo Gymillä taisi olla joskus maaliskuussa, ennen kaikkia Koronatouhuja ja poikkeustiloja. Koko poikkeustilan ajan me treenattiin Sarin kanssa omalla kotisalilla ja nyt oli aika tehdä paluu. Eilen käytiin ensimmäistä kertaa pitkän tauon jälkeen taas ihan oikealla kuntosalilla, eikä ihan millä tahansa kuntosalilla, vaan uudisteuneella WellGo Gymillä!

WellGo

Hiukan taustaa

WellGo Training Center avasi ovensa Porissa reilut neljä vuotta sitten ja aika lailla heti alussa myös me Sarin kanssa siirryttiin silloiselta saliltamme treenaamaan WellGolle. Valinta oli tutustumiskäynnin jälkeen selvä, laadukkaat laitteet ja salin siisteys vakuuttivat heti kättelyssä – eikä ole kyllä tarvinnut jälkeenpäin katua.

Nyt tämän kevään poikkeustilan aikana kun kuntosaleilla oli hiljaisempaa, oli WellGon omistajilla hyvin aikaa myös uudistaa salia. Instagramista seurasin miten järjestystä muutettiin, maalia lyötiin seiniin ja tehtiin muita uudistuksia. Eilen päästiin Sarin kanssa näkemään, miltä WellGolla näytti uudistuksen jälkeen, oliko menty parempaan vai huonompaan suuntaan…

Uudistunut WellGo Gym

WellGo on aina ollut siisti ja tyylikäs, ei mikään HC-kellarisali jossa mankku pöllyää ja testosteroni haisee. Toki WellGollakin mankkua käytetään ja treenataan kovaa, mutta sali on silti aina siisti, puhdas ja tavarat on aina paikoillaan. Niin nytkin uudistuksen jälkeen. Värimaailmaa oli muutettu jonkin verran tummempaan suuntaan, mistä tykkäsin kovasti.

WellGo WellGo

Siinä salia kierrellessäni totesin useiden laitteiden vaihtaneen paikkaa ja uudet ratkaisut vaikuttivat ainakin ensisilmäykseltä hyviltä. Eniten tykkäsin siitä, että aiempi venyttely/poseeraushuone oli muutettu kuntosalikyttöön ja siitä oli tehty oma nurkkauksensa käsipainoille, tuo nurkkaus meni heittämällä lempparipaikakseni WellGOlla.

WellGo

Laitevalikoima WellGolla on todella laadukas, pääosin Hammerin ja LIfe Fitnessin laitteita. Yksi uusi laitekin oli muutosten myötä löytänyt paikkansa WellGolta ja pitihän tuota uutta viparilaitetta heti kokeilla.

Its good to be back!

Täytyy kyllä sanoa, että vaikka nautin treenaamisesta omalla kotisalilla ja se on ollut todellinen pelastus erityisesti tämän kevään poikkeusolosuhteissa, oli kyllä mahtavaa päästä treenaamaan taas WellGolle. Kyllä siihen treenaamiseen sen oman mausteensa tuo pieni turhanpäiväisyyksien puhuminen tuttujen treenikavereiden kanssa sarjojen välillä.

WellGo Gymin Instagram löytyy TÄÄLTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *