Hae
Metallisydän

Tuijottajat kuntosalilla

Kuntosali on paikka, jonne mennään treenaamaan. Kohottamaan kuntoa, kasvattamaan lihaksia tai polttamaan rasvaa, mahdollisesti jopa kaikkia näitä kerralla. Kuntosali ei ole paikka, minne mennään tuijottamaan toisia treenaajia – tai sen ei ainakaan pitäisi olla. Kuntosalilla jokaisen pitäisi saada treenata rauhassa.

tuijottajat

Tuijottajat kuntosalilla

Vaikka varmasti miehetkin saavat aina silloin tällöin salilla katseita osakseen, enimmäkseen salituijottelun kohteeksi päätyvät naiset. Ei se sinänsä mikään ihme ole, nykyinen salimuoti suosii naisilla tiukkoja ihonmyötäisiä trikoita ja paljastavia toppeja. On siinä välillä miehenä hankala pitää silmiään kurissa timmin mimmin pyllistellessä edessä.

Tuijottaminen salilla ei kuitenkaan ole missään määrin suositeltavaa, vaan enemmänkin noloa ja jopa jossain määrin junttia puuhaa. Silti salituijottajia löytyy takuuvarmasti ihan jokaiselta kuntosalilta. Tuijottajat eivät suinkaan ole kaikki samanlaisia, salituijottajat voidaan jakaa raa’asti kolmeen eri tyyppiin tuijottelutavan mukaan:

Röyhkeät toljottajat

Tämä on salituijottamisen suoraviivaisin ja häpeilemättömin tapa, tuijottaa suoraan röyhkeästi ja peittelemättä. Usein kyseessä on jo jonkin aikaa salitreenaamista harrastanut mieshenkilö, joka kokee olevansa koko salin valtias ja voivansa tehdä mitä tahansa. Usein tämäntyyppisen salituijottajan löytää pakaratreeniä tekevän naistreenaajan lähettyviltä nojailemasta ja tuijottamasta liikkuvaa gluteusta.

kuntosalilla

Kulmien alta kurkistelija

Tämä salituijottelun muoto on vähemmän silmiinpistävä. Kulmien alta kurkistelija sijoittuu salilla aina strategisesti oikein, niin että pystyy oman treeninsä ohessa vaivihkaa tuijottelemaan tiukkojen trikoiden verhoamaa vartaloa, usein kohteen tätä huomaamatta.

kuntosalilla

Vaivihkainen vilkuilija

Viimeinen salituijottelun alalaji on vaivihkainen vilkuilija. Vaivihkainen vilkuilija ei koskaan katso suoraan kohti, ei edes selän takana, vaan käyttää hyväkseen kuntosaleilla olevia peilejä. Kun tunnet kuntosalilla että joku tuijottaa, mutta et tiedä kuka, on melko varmasti kyseessä vaivihkainen vilkuilija.

Kokenutta vaivihkaista vilkuilijaa on lähes mahdotonta saada kiinni itse teosta, siksi tästä myös puuttuu kuva vaivihkaisesta vilkuilijasta.

Miehet tuijotuksen kohteena?

Kuten jo alussa mainitsin, useimmiten tuijotuksen kohteeksi joutuvat tiukkoihin treenitrikoisiin tai paljastaviin toppeihin pukeutuvat naiset. On kuitenkin täysin mahdollista, että salituijottamisen kohteena on joskus mieskin, joskin silloin useimmiten syynä on treenihousun takamukseen kiinni jäänyt vessapaperin palanen tai penkkipunnerruksessa rinnalle jäänyt tanko…

Tsekkaa TÄÄLTÄ tehokas treeni olkapäille!

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Jenni kirjoitti:

    Kiitos päivän nauruista ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *