Hae
Metallisydän

Barbarian jalkaprässi/hack-kyykky – Kirsikka kakun päälle

Te blogni lukijat olette päässeet/joutuneet jo muutaman vuoden ajan seuraamaan kotikuntosalini Metallisydän Gymin kehittymistä. Tuossa noin vuosi sitten olin jo sitä mieltä, että kotisali oli valmis ja sieltä löytyi kaikki oleellinen mitä siihen tilaan oli mahdollista hankkia. No olin silloin osittain oikeassa, välineistöä ei voinut siihen tilaan enempää hankkia, mutta jotain oleellista silti puuttui…

Kirsikka kakun päälle

Tämän vuoden alussa tein päätöksen laajentaa kotikuntosaliani ja hankkia sinne sen laitteen joka sieltä vielä puuttui – jalkaprässin/Hack-laitteen.

jalkaprässi

Kuntosalilla treenaaminen on siitä hieno harrastus, että mikään laite ei ole siinä korvaamaton, vaan liikkeitä voidaan korvata toisilla liikkeillä lähes rajattomasti, kunhan osaa hieman soveltaa. No rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että se soveltaminenkin alkaa jossain vaiheessa ottaa päähän ja olisi mukava jos ainakin ne kaikkein oleellisimmat laitteet löytyisi. No nyt löytyy – ja kyllä ne jalkaprässi ja Hack-kyykky tuovat ihan erilaista ulottuvuutta jalkatreeneihin kotisalilla.

Treenaan säännöllisesti niin kotisalilla kuin ihan oikeallakin kuntosalilla, mutta jo pidemmän aikaa olen aina pyrkinyt järjestämään treenaamiset niin, että jalkatreenin olen päässyt tekemään sinne oikealle kuntosalille. Ihan siitä syystä, että sieltä löytyy prässit, Hackit ja muut laitteet, joiden avulla jalkatreenistä saa tehokkaamman ja erityisesti helpommin toteutettavan. No nyt kun omalla kotisalillakin pystyy tekemään nuo ihanat/vihatut liikkeet, ei voi enää ainakaan sillä tekosyyllä skipata jalkatreeniä kotisalillakaan…

Barbarian jalkaprässi / Hack-kyykky

Tehtyäni päätöksen jalkaprässi/hack-kyykkylaitteen hankkimisesta, surffailin netissä ja vertailin eri laitteita. Aika nopeasti päädyin GoFitness Megastoresta löytyvään Barbarian Linen laitteeseen. Minulla on kotikuntosalillani jo ennestään mm. Barbarianin ylä/alatalja, Smith-laite ja säädettävä penkki ja olen ollut todella tyytyväinen niihin kaikkiin. Barbarianin laitteet ovat todella tukevia ja vankkaa tekoa, uskallan väittää, että ne kävisivät kotikuntosalin lisäksi ihan hyvin myös kaupalliselle kuntosalille. Siksi Barbarianin valinta tuntui tässäkin kohtaa luonnolliselta, enkä ole kyllä valintaa tälläkään kertaa katunut.

Barbarian jalkaprässi / hack-kyykky on tukeva ja jämäkkä vaikka kyytiin lastaisi hieman enemmänkin kiekkoja. Lisäksi se on todella helppo muuntaa prässistä hackiksi ja toisinpäin. Niin ja onnistuuhan laitteessa myös pohkeiden treenaaminen siihen erikseen tarkoitetuilla jalkapaikoilla.

Nyt ei muuta kuin kovaa treeniä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.