Hae
Metallisydän

Turo’s Heavy Kebab – Välillä voi heittää vähän vapaalle!

Urheilullista elämäntapaa ja erityisesti fitness- ja bodylaiffia sävyttää usein tietynlainen kurinalaisuus, jopa askeettisuus. Sitä ihaillaan ja se ikäänkuin kuuluu asiaan. Syödään riisiä, kanaa ja parsakaalia ja kieltäydytään herkuista. Se on omistautunein ja kovin tyyppi, joka vielä syö riisinsä kylmänä eväskiposta… Onhan se totta, että parhaiten sitä kehitystä varmasti tulee puhtaalla ruokavaliolla ilman poikkeuksia. Silti olen sitä mieltä, että ainakin niin kauan kuin kisat ei ole ihan nurkan takana, voi välillä heittää vähän vapaalle…

Välillä voi heittää vähän vapaalle

Sarilla tuo ruokavalio on ollut viimeisen vuoden ajan hyvinkin tiukka, eikä tapoihin kuulu muutenkaan kovin usein niin sanottu mättöruoka. Omalla kohdallani ei voi kovin tiukasta ruokavaliosta ole voinut viime aikoina puhua, mutta silti hampurilaista, pizzaa tai kebabia ei ole juurikaan tullut syötyä. Viime viikonloppuna me päätettiin yhteisesti heittää vapaalle ja käydä testaamassa Porin Turo’s Heavy Kebab, josta oltiin kuultu runsaasti kehuja…

Turo’s Heavy Kebab

Turo’s Heavy Kebab on pienehkö Street kitchen -ravintola Porin ydinkeskustassa. Listalta löytyy muunmuassa pizzaa, kebab-annoksia ja hampurilaisia. Jotain erityistä Turo’s:ssa on, sillä se on erityisesti viikonloppuisin aina ihan tupaten täynnä ruokailijoita. No, kohta meille selviää onko Turo’s kaikkien niiden kehujen arvoinen, joita ollaan kuultu…

Hampurilaisia joka lähtöön

Tällä ensimmäisellä tutustumiskerralla lähdettiin hampurilaislinjalle. Pöytään kannettiin niin juustohampurilaista, tuplajuustoa kuin pulled pork-hampurilaista ja pari Drty Brgr:ia sekä luonnollisesti bataattiranskalaisia…

Jo ensipuraisu omasta Drty Brgr:stani kertoi että kuulemani kehut eivät ole olleet turhia ja kun annos oli tuhottu viimeisiä bataattiranskalaisia myöden, ymmärsin hyvin miksi istumapaikkoja on välillä vaikea löytää. Bataattiranskalaiset veivät kielen mennessään, enkä kyllä keksinyt koska olisin parempaa purilaista syönyt. Suoraan sanottuna, se oli ihan törkeän hyvää. Kun porukan muut osapuolet olivat vielä samaa mieltä omista annoksistaan, oli pakko todeta että tänne tullaan kyllä uudestaan.

Turo's Heavy Kebab

Legenda fitness-pizzasta

Meidän purilaisissamme ei kaloreita oltu säästelty ja sehän se idea vapaalle heittämisestä olikin, herkutella täysin ilman omaatuntoa, nauttia laskematta kaloreita. Silti salillamme elää vahva legenda Turo’s Heavy Kebabin fitness-makroihin sopivasta pizzasta… Sitä ei listalta löydy, mutta kuulemani mukaan erillisestä tilauksesta Turo’s:sta on mahdollista saada myös bodylaiffiin sopivaa pizzaa, jossa juustogrammatkin lasketaan asiakkaan toiveen mukaan…

Vahva suositus

Tämän kokemuksen perusteella uskallan vahvasti suositella Turo’s Heavy Kebabia. Siellä kannattaa ehdottomasti poiketa jos Porin seudulle eksyt – ja jos olet Porilainen etkä ole vielä Porin parhaita purilaisia testannut, tee se nyt! Et tiedä mistä olet jäänyt paitsi…

Yksi kommentti

  1. stamped concrete kirjoitti:

    And the biggest reason for that is its strength, making it last for years and years without needing
    any major maintenance. LifeToDust: Teaching ideas come from
    years of working with children, searching for creative ideas and a love of learning. http://shanewqibs.getblogs.net/19707248/everything-about-stamped-concrete-swansea-ma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *