Hae
Metallisydän

Metallisydän blogin kymmenes vuosi!

Vuosi 2019 on Metallisydämen blogin juhlavuosi, sillä blogi täyttää ensi vuonna hurjat 10 vuotta. Se on käsittämättömän pitkä aika ja pitää sisällään melkoisen määrän postauksia, vielä suuremman määrän lukijoiden kommentteja ja ihan uskomattoman määrän blogissa käyneitä lukijoita.

vuonna

Tilastoja

Näin vuoden päätteeksi tulee aina katseltua erilaisia tilastoja ja lukemia ja täytyy sanoa, että silloin kohta kymmenen vuotta sitten kun blogiin ensimmäisen tekstin kirjoitin, en osannut haaveillakaan tällaisista lukemista. Tänä vuonna jäädään piirun verran alle miljoonan (1 000 000) sivunavauksen. Se tarkoittaa, että blogin sivuja on avattu keskimäärin 2700 kertaa joka päivä… Aika huima määrä kun blogin ensimmäisenä vuotena taisi sivunavauksia kertyä tuo vajaa kolmetuhatta yhteensä koko vuoden aikana 😀

Metallisydän vuonna 2009, silloin kun päässä oli vielä tukkaa…

Ensi vuonna räjähtää!

Koko blogini historian ajan olen elänyt kasvukautta. Vuoden 2018 loppupuolella siirtyminen FitFashionista terve.fi-sivustolle toi pienen notkahduksen kävijämääriin ja ilman sitä tuo maaginen miljoonan raja olisi varmasti rikkoutunut jo tänä vuonna. Sitä rajaa lähdetään nyt vuonna 2019 tavoittelemaan ihan tosissaan ja uskon sen myös onnistuvan, sen verran kovia suunnitelmia on ensi vuodelle luvassa!

Sarin Body Fitness SM-kilpailut

Ehkä se suurin ja seuratuin projekti vuodelle 2019 tulee olemaan Sarin valmistautuminen syksyn Fitness Expoon ja Body Fitneksen SM-kilpailuihin. Projekti alkoi jo vuoden 2018 alusta ja sitä on seurattu blogissa tiiviisti. Seuranta jatkuu ja tiivistyy entisestään projektin edetessä, blogista pääsette seuraamaan niin alkuvuoden offia kuin keväämmällä alkavaa kisadieettiäkin ihan viimeistelyviikoille asti, sekä tietysti itse kilpailua – niin Sarin itsensä silmin kuin myös omasta näkökulmastani kisaajan aviomiehenä… (Projektin aiemmat postaukset löytyy TÄÄLTÄ)

Treeniohjeita

Metallisydämen blogi aloitti silloin kymmenen vuotta sitten treeniblogina ja treenijutut ovat edelleen blogin kantava teema, vaikka monenlaista muutakin on siihen rinnalel noussut. Yksi blogin tärkeistä aihealueista onkin edelleen treeniohjeet, yksittäisistä liikkeistä kokonaisiin treeniohjelmiin. Vuoden 2018 aikana suureen suosioon noussut kolmen liikkeen treenit saavat jatkoa, jokaisessa postauksessa esitellään kolme tehokasta, treeniliikettä tietylle lihasryhmälle. TÄSSÄ uusin kolmen liikkeen tehotreeni, postauksen lopusta löytyy linkit aiempiin osiin.

Jos Metallisydämen laatima treeniohjelma kiinnostaa, kannattaa kurkata TÄNNE, myynnissä on tehokkaita treeniohjelmia erilaisiin tarpeisiin ja todella edulliseen hintaan.

Metallisydän Gym

Omaa intohimoani, maailman mahtavinta (ja ainoaa) Metallisydän Gymiä olen kehittänyt hiljalleen eteenpäin vuoden 2018 aikana ja kotisalini onkin saanut vuoden varrella monenlaista lisätarviketta ja välinettä. Ongelmaksi onkin matkan varrella noussut tilanpuute, sillä tuo noin 10 neliön kotisali alkaa olla niin hyvin varusteltu kuin siihen tilaan on mahdollista. Tämä ongelma tulee kuitenkin ratkeamaan vuoden 2019 aikana kun seinää kaatuu ja kotisali laajenee… Monenlaista hienoa on tulossa!

Lapsiperheen arki

Kaiken treenitouhun vastapainona on viimeiset vuodet ollut maailman ihanin perhe – haasteineen ja huolineen, iloineen ja suruineen. Lapsiperheen arkeen mahtuu paljon kaikenlaista, varsinkin nyt kun vauva-aika on ohi ja meidän neljävuotias pääsee todella vauhtiin. Siinä koetellaan isiä varmasti kaikin mahdollisin, ja ehkä jopa mahdottomin tavoin, ja samalla tulee isin sydän pakahtumaan onnesta ja ylpeydestä tuon pienen tuulitukan matkassa. Kaikesta siitä tullaan lukemaan myös blogista, rehellisesti ja avoimesti, huumorilla höystettynä.

Rakas riiviö Rocky

Perheemme laajeni loppusyksystä uudella perheenjäsenellä, staffordshirenbullterrieri Rockylla. Rocky on jo nyt ottanut melkoisen ison roolin perheemme ilopillerinä ja rakkaana riiviönä. Rockyn edesottamuksia tullaan varmasti myös seuraamaan blogissa tiiviisti tulevan vuoden aikana.

Yhteistyöt

Jo pidemmän aikaa blogilla on ollut yhteistyökumppaneita, mahtavia tyyppejä ja ystäviä, jotka ovat uskoneet höpöjä kirjoittavaan kaljupäiseen bloggaajaan ja mahdollistaneet monia hienoja juttuja. Suurimman osan kanssa jatketaan yhteistyötä myös vuonna 2018.

Monia uusia projekteja ja suunnitelmia on siis tehty. Kaikista uusista jutuista huolimatta lupaan, että blogin sisin pysyy edelleen samana, niin hyvässä kuin pahassakin. Metallisydämen blogi tulee sisältämään aina kovaa treeniä, ennakkoluulottomia kokeiluja, heittäytymistä, hulluutta ja suoria sanoja sekä ihan sitä tavallista arkea, iloineen ja suruineen – mutta aina pilke silmäkulmassa.

Nyt ammutaan raketit taivaalle ja suunnataan katse kohti tulevaa! Vuonna 2019 räjäytetään yhdessä tämä kaljupään höpöhöpöblogi uusiin ulottuvuuksiin! Kymmenes vuosi Metallisydän-blogia tulee olemaan kovin koskaan!

Blogin Facebook-sivu löytyy TÄÄLTÄ

Blogin Instagram sivu löytyy TÄÄLTÄ

Yksi kommentti

  1. Metallisydän kirjoitti:

    Kiitos 🙂 Samoin sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *