Hae
Metallisydän

Joululahja itselle

Joulu on tunnetusti antamisen ja saamisen aikaa. Ja kun antaa itse itselleen joululahjan, pääsee takuuvarmasti nauttimaan sekä antamisesta että saamisesta ja mikä tärkeintä, joululahja on juuri sellainen kuin on toivonutkin… Itse noudatin tänä jouluna tätä periaatetta ja tilasin ennen joulua itselleni 300 kiloa painokiekkoja.

joululahja

Joululahja itselle

Ennen joulua esittelin teille oman kotisalini Metallisydän Gymin nykytilanteen (postaus löytyy TÄÄLTÄ). Tuota postausta varten kuvia kotisaliltani ottaessani päätin päivittää sateenkaarenväriset painokiekot tyylikkään mustiksi, sopimaan salin punamustaan värimaailmaan. Eikä siinä kauaa nokka tuhissut kun löysin Gorilla Sportsista haluamanilaiset (ja budjettiini sopivat) painokiekot.

Hikihän siinä tuli

Kuntosalilla kuuluu toki hikoilla, mutta mukavampi se olisi hikoilla hauiskääntöjä tehdessä tai kyykätessä kuin painokiekkoja edes takaisin nostellessa. Ensimmäinen vaihe oli kantaa ne pihasta (minne kuljetusliike ne toimitti) sisälle kotisalille. Toinen vaihe oli siirrellä vanhat kiekot telineistä muualle ja uudet kiekot tilalle. Lopputulos kuitenkin miellytti silmää siinä määrin, että hikoilu taisi kannattaa.

Laajennussuunnitelmia…

Taas on Metallisydän Gym astunut askeleen eteenpäin ja samoin on käynyt laajennussuunnitelmilleni, tulevan vuoden aikana tulee väliseinä siirtymään ja kotisali saamaan lisää tilaa ja välineistöä… Pysykäähän kanavalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *