Hae
Metallisydän

Viikon päästä hän muuttaa kotiin

Kylläpä tämä odotusaika on tuntunyt pitkältä, mutta nyt ollaan onneksi jo loppuruoralla. Vielä on vähän aikaa hoitaa viimeisetkin järjestelyt kuntoon, hankkia viimeisetkin puuttuvat tarvikkeet ja kerätä Emilian lelut talteen lattioilta, sillä hän muuttaa viikon päästä kotiin 🙂

kotiin

Hän muuttaa kotiin

On ollut mahtava tilaisuus päästä viikottain tapaamaan pentua ja seuraamaan kasvua ja kehitystä. Joka viikko on edistystä tullut lisää ja nyt lauantaina meno oli jo melkoisen vilkasta. Pieni koiruli kipitteli ja pompahteli sinne tänne, sovitti välillä hampaitaan silittäviin sormiin tai paidan hihaan, välillä tuolin jalkaan ja kengän nauhoihin.

Kotona alkaa kaikki olla valmista, pennulle on hankittu monenmoista ja samalla myös Rico on saanut uuden pedin. Rico muuten selkeästi vaistoaa uuden perheenjäsenen olevan tulossa ja hakeutuu huomattavasti aiempaa enemmän syliin iltaisin kun aiemmin Rico on viihtynyt enimmäkseen omissa oloissaan. Kaipa sitä silti hölmömpikin koira jotain vaistoaa olevan tapahtumassa kun säännöllisesti ihmiset haisevat pienille koiranpennuille ja kotiin hankitaan kaikenlaista pentutarviketta…

Isyysloma

Kun pentu muuttaa kotiin, jään isyyslomalle. No oikeastihan se on ihan vaan talviloma, jolle tämä on sopiva ajankohta. Laskettelemaan en taida lomallani päästä, mutta jotenkin kuvittelen että aika ei tule tulemaan pitkäksi, puuhaa varmasti riittää. Mihin tuo ”isyysloma” sitten riittää, on eri asia. Siinä ajassa tuskin pentu ehtii kunnolla kotiutua tai oppia sisäsiistiksi, mutta onpa ainakin pehmeä alku, sekä pennulle että minulle…

Kyllähän tässä kieltämättä on pari kertaa mietitty, että mihin tässä taas ollaan ryhtymässä. Mihinköhän kaikkeen pentu tulee kokeilemaan hampaitaan, kuinka pitkään pitää olla tarkkana ettei astu pissalammikkoon ja kumpi on itsepäisempi, kouluttaja vai koulutettava… Meidän arki on muutenkin vilkasta ja siihen kun lisätään vielä aktiivinen koiranpentu, voi joskus kieltämättä tulla niitä harmaita hiuksiakin (mun kohdalla sekin on vaan parannus). Samalla me ollaan kuitenkin jokainen todella innoissamme uudesta perheenjäsenestä ja odotetaan malttamattomana että aktiivinen ja rakkautta pursuava staffipentu muuttaa meidän perheeseen. Hän on aivan ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *