Hae
Metallisydän

Viikko remonttia takana, seuraavaksi muuttohommia!

Viime viikko oli meillä talvilomaa, tosin lomailua ei tullut paljon harrastettua. Meillä lomavikko tehtiin remonttia meidän uudessa kodissa melkein aamusta iltaan. Oli kyllä melkoisen raskas viikko, mutta paljon saatiin myös aikaan…

Viikko remonttia takana

Viikko sitten maanantaina saatiin meidän uuden kodin avaimet ja päästiin ihastelemaan  paikkoja. Kauaa ei kuitenkaan ihasteltu, vaan ryhdyttiin aikalailla heti hommiin. Meillä oli jo suunnitelmat valmiina ja tapetit, maalit ja laminaatit ostettuna.

Ensimmäiseksi aloitettiin Emilian huoneesta, johon Emilia oli ihan itse valinnut tapetin. Sinne sitä sitten vedettiin yksisarvistapettia seinään.

Teinin huoneesta maalattiin yksi seinä tumman harmaaksi muiden jäädessä valkoisiksi kun taas varhaisteinin huoneen yhteen seinään laitettiin räväkkä valokuvatapetti ja muut seinät maalattiin valkoisiksi.

Olohuoneeseen vaihdettiin entisen tumman ruskean laminaattilattian tilalle modernimpaa harmaata laminaattia. Laminaatin laittaminen on mukavaa puuhaa silloin, kun se onnistuu. Haasteiden ilmaantuessa mukavuus usein katoaa… Tälläkin kerralla homma saatiin kuitenkin kunnialla maaliin vaikka välillä muutama kirosana saattoi vielä toistaiseksi tyhjien seinien sisällä hiukan kaikuakin…

Seinien maalaamisen lisäksi maalisutia ja telaa näytettiin takan edustan laatoitukselle ja parissa paikassa näkyvissä oleville tiiliseinän osille. Tyylikkään harmaat tuli niistäkin molemmista.

Lisäksi kasailtiin uutta vaatekomeroa eteiseen, vitriinikaappia olohuoneeseen, ruokapöytää ja sohvapöytää sekä kannettiin jo jonkin verran pientä irtaimistoa uuteen kotiin. Niin ja muutettiin me jo autotallin sisältö myös uuteen autotalliin, se oli sen verran mittava projekti, että siitä teen ihan oman postauksen lähipäivinä…

Nyt pitäisi vielä vaatehuoneen ja parin vaatekaapin sisustat laittaa uusiksi niin remppahommat alkaisi olla ainakin hetkellisesti tehty ja voisi alkaa kantaa tavaroita sisään ihan toden teolla. Pari viikkoa tässä kuitenkin olisi vielä aikaa pakkailla tavaroita laatikoihin ennen kuin koittaa se varsinainen muuttopäivä. Täytyy sanoa, että sen verran ollaan uudesta kodista innoissamme, ettei millään maltettaisi odottaa, varsinkaan nyt kun remppajutut on valmiina ja periaatteessa voisi muuttaa vaikka heti 😀 Mutta kai se pari viikkoa tässä vielä menee pakkaillessa…

Jos kiinnostaa seurata tätä meidän muuttoprojektia, kannattaa laittaa seurantaan myös Metallisydämen Instagram-tili. Sinne tulee muuttojuttua huomattavasti ajantasaisemmin kuin tänne blogiin 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.