Hae
Metallisydän

Mitä ne omega kolmoset oikein tekee?

Ihan jokainen on varmasti kuullut omega kolmosista, mutta moniko tietää mitä ne on ja miksi niiden saannista on oikeasti hyvä pitää huolta?

omega-III

Mikä omega kolme?

Omega kolmoset on rasvahappoja, joilla on osoitettu olevan lukemattomia terveysvaikutuksia. Omega-rasvahappojen merkittävimpiä etuja on, etä ne vähentävät sydäntautiriskiä ja sydäntauteihin perustuvaa kuolleisuutta. Sen lisäksi DHA- ja EPA-rasvahapot vähentävät riskiä kakkostyypin diabetekseen, joka meillä suomalaisilla ei ole mitenkään kovin harvinainen sairaus. Myös yleiseen vireystilaan on rasvahapoilla yllättävänkin paljon vaikutusta ja rasvahapot vaikuttavat laajasti myös verisuoniston ja hermoston toimintaan.

Mistä sitä saa?

Parhaita omega-rasvahappojen lähteitä ovat erilaiset öljyt ja siemenet sekä tietysti rasvainen kala. Aika harva meistä kuitenkaan syö riittävästi kalaa tai pellavan siemeniä saadakseen suositusten mukaisen päiväannoksen omega-rasvahappoja. Siksi niiden riittävä saanti kannattaakin varmistaa laadukkaalla omega kolme -valmisteella.

OMEGA-III -villikalaöljyvalmiste

Dominus Nutrition, joka on tullut tunnetuksi laajalti urheilupiireissä käytössä olevasta Refectio-palautusjuomastaan ja huippu-urheilijoiden aina NHL-jääkiekkoilijoita myöden ylistämästä huippulaadukkaasta Firmitas-nesteytysjuomavalmisteestaan, on nyt tuonut markkinoille aivan ylivoimaisen Omega 3 -valmisteen, OMEGA-III -villikalaöljyvalmisteen.

Dominus Nutritionin OMEGA-III -villikalaöljyvalmiste tarjoaa kaikki omega-rasvahappojen hyödyt tehokkaassa ja puhtaassa muodossa. Se on erittäin mukava käyttää, sillä yksi kapseli OMEGA-III:a sisältää lähes 100 %:a enemmän tärkeitä omega-3-rasvahappoja (EPA & DHA) kuin standardikalaöljyvalmisteet. Siinä missä muita omega-valmisteita pitää ottaa useita kapseleita, yksi kapseli OMEGA-III:a päivässä riittää turvaamaan riittävän omega-rasvahappojen saannin.

Toisin kuin esimerkiksi Suomessa paljon käytetty Itämeren lohi, joka sisältää huomattavia määriä ympäristömyrkkyjä, ei OMEGA-III sisällä lainkaan ympäristömyrkkyjä huippumodernin molekulaarisen tislausmenetelmänsä ansiosta.

Suosittelen ehdottomasti testaamaan, itselläni kapseli Dominus Nutritionin OMEGA-III:a kuuluu jokaiseen aamuun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.