Hae
Metallisydän

Lippis on pääasia (sisältää huipputarjouksen ja alekoodin!)

Uskokaa pois, vaikka ulkona tuiskuttaa lunta ja pakkanen paukkuu, on nyt juuri oikea aika miettiä kesää ja auringonpaistetta ja erityisesti hankkia uusi lippalakki (tai vaikka kaksikin) ensi kesäksi!

lippis

House of Brandonissa on tällä hetkellä valtava määrä lippalakkeja reilusti alennettuun hintaan (jopa alle puoleen hintaan!) ja kaiken lisäksi nopeimmille on tarjolla vielä alennuskoodi jolla saa kaikista jo alennetuistakin tuotteista vielä -20% lisäalennuksen. Se tarkoittaa esimerkiksi New Eran lippiksiä jopa alle kahdeksan euron!

Koodi jolla tuon -20% lisäalennuksen saa, on IGS20 eikä minulla ole hajuakaan kuinka pitkään se on voimassa… Kannattaa siis olla nopea. Niin ja lippalakkien lisäksi se käy koko muuhunkin House of Brandonin valikoimaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *