Hae
Metallisydän

Viisi yötä Karmaan on, laskin aivan itse eilen…

No olenhan mä niitä öitä laskeskellut aika monta kertaa aikaisemminkin tässä kesän aikana, mutta nyt kun Karmarockiin on aikaa enää alle viikko, on aika alkaa hehkuttaa sitä! KARMAROCK ensi lauantaina Harjavallassa!!!

Mitä on Karmarock?

Karmarock on aikoinaan Maij’ Karman Kauniit Kuvat nimisen Harjavaltalaisen pienen bändin pystyyn pykäämä yhden päivän rock-festari, joka järjestetään tänä vuonna 27:ttä kertaa. Bändi on vuosien varrella kasvanut suureksi ja lyhentänyt nimensä Maj Karmaksi, mutta Karmarock on edelleen Karmarock, Harjavaltalaisen bändin pystyyn pykäämä yhden päivän rock-festari.

Maj Karman Kauniit Kuvat 2004


Jari 2013


Karmarockissa on vuosien varrella soittanut lähes kaikki Suomen isot rock-nimet Amporphiksesta Mokomaan ja Ismo Alangosta Kauko Röyhkään. Harjavallassa on pompittu Staminan tahdissa ja nautittu CMX:n sulosävelistä unohtamatta isäntänsä Maj Karman (melkein) jokavuotista keikkaa. Isojen nimien lisäksi Karmarockissa nousee joka vuosi lavalle uusia tuttavuuksia, aivan kuin Maij’ Karman Kauniit Kuvat silloin lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Karmarock on kuitenkin paljon enemmän kuin esiintyjänsä.

Karmarockin ohjelma vuodelta 2015. Tämän vuoden esiityjät löytyy TÄÄLTÄ


Karmarock on se fiilis, jota ei ole missään muualla. Karmarock on iloisuutta, naurua, ystäviä ja läheisyyttä. Karmarock on lämmintä tunnelmaa ja piknik-eväitä. Karmarock on mahtavia musiikkielämyksiä laidasta laitaan. Karmarock on ilmiö.

Minä ja Karmarock

Minulla ja Karmarockilla on erityinen suhde. Ensikohtaamisemme ajoittuu 90-luvun alkupuolelle ja siitä alkaen olemme tavanneet lähes joka vuosi.

Meillä on myös ihan omat Karmarock-perinteemme. Parkkipaikalla nautitaan alkajaisiksi jokavuotinen alkumalja. Joinakin vuosina se saattaa olla kuohuviiniä, toisina Mohito tai vaikka taskulämmin olut, jos muuta ei ole saatavilla. Sen jälkeen kootaan leiri jotakuinkin samalle paikalle ja aina ennen kuin ensimmäinen esiintyjä aloittaa keikkansa. Se tärkein perinne on kuitenkin nauttia jokaisella solulla upeasta tapahtumasta nimeltä Karmarock.

Tule sinäkin paikalle kokemaan jotain ainutlaatuista ja tartu hihasta niin otetaan Karmarock-selfie!

Ja jos Karmarock-muistot vuosien varrelta kiinnostaa, laita seurantaan Metallisydämen Instagram, jonne jaan kuluvan viikon aikana muiston jos toisenkin vuosien varrelta…

Yksi kommentti

  1. Kride kirjoitti:

    Täälläkin yksi malttamaton Karmarock-kävijä. Joka kesän kohokohta ja jos ei maailman niin ainakin Suomen parhaat festarit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.