Hae
Metallisydän

Me mennään tänäkin talvena Muumimaailmaan!!

Me ollaan kahtena edellisenä talvena käyty hiihtolomalla Naantalissa Muumimaailmassa. Ne on olleet ihan huippureissuja, Emilia on nauttinut niistä tosi paljon ja niitä on muisteltu aina todella pitkään. Taas kun tässä yhtenä päivänä leikittiin Emilian kanssa muumitalolla, Emilia muisteli miten siellä oikean muumitalon hillokellarissa hiiri juoksenteli kaapissa. Päätin siinä leikkiessä, että tänä talvena mennään taas Muumimaailmaan.

muumimaailmaan

Muumimaailman taikatalvi

Niille, jotka ei tiedä, niin Muumimaailma on Naantaliin rakennettu todella upea Muumit-sarjaan perustuva lasten seikkailumaa. Pääasiassa Muumimaailma on auki kesäisin, mutta joka talvi hiihtolomalla Muumimaailmassa on taikatalvi ja sen ajaksi muumit kavereineen ovat heränneet talviuniltaan.

Taikatalvessa Muumimaailma ei ole avoinna kokonaisuudessaan, vaan keskittyy muumitalon ja sen lähelle rakennetun jättimäisen liukumäen ympäristöön. Se on ollut ainakin meidän mielestä ihan loistava juttu, sillä kun kaikki muumihahmot Haisulia ja Nipsua myöten kiertelevät tuolla hieman rajatummalla alueella, niitä pääsee näkemään ja halailemaan paljon enemmän kuin kesällä.

Tänäkin talvena Muumimaailmaan!

Me aiotaan siis tänäkin talvena lähteä Muumimaailmaan kokemaan taikatalvi ja moikkaamaan Muumimammaa. Tietynlainen ongelma on aiemmin ollut etäisyys, matka on ollut pienelle raskas autossa istumisineen. Tällä kertaa me päätettiin keventää matkustamista jakamalla se kahdelle päivälle ja kun vastaan tuli Offerillan mahtava tarjous perhepaketista Muumimaailmaan majoituksineen Kultaranta Resortissa, nappasin heti kiinni tarjoukseen.

Onhan se nyt aika kiva nukkua ensin hyvin hotellissa, syödä ravitseva aamupala ja lähteä sen jälkeen touhuamaan Muumimaailmaan, kuin herätä kukonlaulun aikaan, ajaa pari tuntia ja mennä valmiiksi nälkäisenä muumeja moikkaamaan. Taidan kääräistä jonkun pienen muumihahmon joulupaperiin ja kertoa jouluna Emilialle kun sen paketin avaa, että taas mennään talvella Muumimaailmaan 🙂

Offerillan tarjous

Offerillan tarjouksessa Muumimaailman taikatalven perhelippu majoituksella Kultaranta Resortissa maksaa 139 € (normaalisti 207€). Jos joku muukin haluaa hyödyntää tuon Offerillan tarjouksen, se onnistuu näin:

  • Klikkaa itsesi TÄSTÄ Offerillan tarjoukseen
  • (Tilaa uutiskirje, niin saat kaikki huipputarjoukset sähköpostiisi)
  • Lisää ostos ostoskoriin
  • Mene kassalle ja maksa ostoksesi
  • Lippu tulee sinulle sähköpostiin

Sitten vaan soittelet Kultaranta Resortiin, varaat yöpymisen sopivalle päivälle ja jäät innolla odottamaan hiihtolomaa ja Muumimaailman taikatalvea!

Niin ja onhan tämä nyt hiton hieno joululahjaidea vaikka sukulaisperheellekin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.