Hae
Metallisydän

Leikkikeskus – Nyt aletaan jo olla lähellä valmista!

No huh huh! Pikkuhiljaa lähestytään maalia ja leikkikeskus alkaa olla lähellä valmista. On sitä tässä sitten päivä jos toinenkin rakennettu!

Leikkikeskus alkaa olla lähellä valmista!

Ueimmilla rakennusprojekteillani on tapana lähteä vähän lapasesta, leikkimökistä rakensin aikoinaan sen verran ison, että sinne voi tarvittaessa muuttaa vaikka asumaan, viime kesänä piha-aidasta tuli huomatavasti alkuperäistä suunnitelmaa työläämpi ja niin edelleen… Ei siis ihme, että tällä kertaa keinusta ja liukumäestä muodostui kaksikerroksinen leikkikeskus…

Eipä silti, olen aina ollut sitä mieltä, että kun tehdään, tehdään kunnolla eikä hissutella. Nyt alkaa tämänkertainen leikkikeskus-projekti olla pikkuhiljaa maaliviivoilla, viidentenä rakentelupäivänä rakensin leikkikeskuksen torneihin katot.

Homma ei sinänsä ollut kovin monimutkainen, vaati ainoastaan hiukan sahan ja vasaran heiluttelua. Alkuperäisessä mielikuvassani torneissa oli harjakatot, mutta suunnitelma muuttui lennosta kun päätin rakentaa sillan tornien välille. Katoista oli tehtävä viistot jotta sillan puoleinen räystäs ei tulisi liian matalalle.

Ensin siis tolpat oikeaan mittaan ja haarukkaraudat kiinni tolppien päihin. Sitten ”kattotuolit” paikoilleen ja lopuksi oikeaan mittaan sahatut kattolaudat paikoilleen.

Sitten sama homma toiselle puolelle niin katot alkoivat olla muodossaan. Kattohuopaa minulla ei vielä ollut, joten sen paikalleen nakuttelu jäi vielä toiseen päivään, räsytäslaudat kuitenkin vielä maalasin valmiiksi mustiksi ja laitoin paikoilleen…

leikkikeskus

Vielä puuttuu hiukan jotain listan pätkiä ja kaiteiden päälle tulevat laudat, mutta ne on sellasta pientä näpertelyä, melkein voisi sanoa että leikkikeskus alkaa olla lähes valmis…

Aiemmat projektin vaiheet:

Ensimmäinen leikkitorni ja liukumäki

Toinen leikkitorni, kiipeilyseinä ja hämähäkkikeinu

Silta tornien välille

Kiipeilyverkko

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Mrs T kirjoitti:

    On kyllä hieno kapistus, ei voi muuta sanoa, hatunnosto urakoinnista! Ja näytti olevan työnjohtokin kunnossa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *