Hae
Metallisydän

Facebook-profiilikuvani kautta aikojen!

Facebookissa on viime päivinä pyörinyt villitys, jossa on jolkaistu rinnakkain ensimmäinen ja viimeisin profiilikuva. Ajattelin viedä homman seuraavalle levelille ja julkaista ihan kaikki Facebookin profiilikuvani kerralla, taustatarinoineen!

Facebook-profiilikuvani kautta aikojen!

Olen liittynyt Facebookiin vuonna 2011 ja ensimmäinen profiilikuvani on otettu kesken kiivaan värikuulasodan siskoni miehen, Matin polttareissa.

profiilikuvani

Toinen profiilikuva tuntuu näin vuosien jälkeen typerältä idealta. Ehkä silloin kahdeksan vuotta sitten oli viisasta laittaa pullistelukuva profiilikuvaksi, mutta nykyisin jättäisin ehkä laittamatta… Kuva on muuten otettu edesmenneen Friitalan Sport Centerin pukuhuoneessa.

Kolmas profiilikuva on otettu työpaikan pikkujouluissa vuonna 2011. Onpa sitä aika oudon näköinen ilman partaa…

Neljäs profiilikuva vuodelta 2012 on otettu jossain hyvinkin pohjoisessa, olisikohan ollut ihan jäämeren rannalla… Tuolta reissulta taitaa vieläkin olla tallessa kymppikortti Muonion kuntosalille ja käyntejäkin jokunen käyttämättä…

Seuraavasta kuvasta alkaa profiilikuvien rugby-aikakausi. Ensimmäisessä ollaan kentän laidalla tunnustaen Pori Rugbyn pinkkiä väriä…

Seuraavassa (Rod McCrackenin ottamassa) kuvassa ollaankin sitten keskellä pelin tiimellystä…

Ja sitä seuraavassa valmistautumassa peliin.

Sitten teema muuttuu taiteelliseksi. Seuraavassa profiilikuvassani istun Porin Ruosniemen kallioilla uhmaten korkeanpaikan kammoa…

Edelleen vuonna 2012 on ilmeisesti paidattoman kuvan laittaminen profiilikuvaksi tuntunut hyvältä idealta…

Seuraavassa profiilikuvassa on sentään saatu ainakin pipo päähän…

Ja seuraavassa pohditaan syntyjä syviä kravatti kaulassa kynttilänvalossa. On muuten työpaikan pikkujouluista tämäkin kuva, vuodelta 2012.

Seuraavassa hyppykuvassa ei olla enää lapissa eikä jäämeren rannalla, vaan ihan omalla kesämökillä järven rannalla.

Ja samasta paikasta on seuraavakin profiilikuva ja siihen on päässyt mukaan toinenkin karvanaama, kääpiösnautserimme Rico, joka ei muuten erityisemmin uimisesta välitä…

Seuraavassa profiilikuvassa on taas yritetty tavoitella hieman vakavampaa teemaa…

Seuraavassa profiilikuvassa sydämeni on pakahtumaisillaan, se on otettu sairaalan synnytysosastolla ja se on ensimmäisiä kuvia joissa rakas tyttäreni Emilia on sylissäni. Niin pieni ja niin rakas <3

Seuraava profiilikuva on ajalta jolloin toimin yhtenä Fitclub Finlandin personal trainereista.

Seuraavassa profiilikuvassa kannattaa huomioida ainutlaatuinen Metalliprinsessa-body, joita ei ole valmistettu kuin rajoitettu kahden kappaleen määräerä.

Seuraava profiilikuva on ajalta, jolloin suunnittelin kuumeisesti seuraavan tatuoinnin ottamista. Kyseinen kuva päätyikin lopulta koristamaan vasenta pohjettani.

Sitten on vuorossa suosikkikuvani kaikista profiilikuvistani. Tässä ei sanoja tarvita, kuva kertoo kaiken oleellisen.

Seuraavaan profiilikuvaani on päätynyt lapsuuden suurin idolini, He-Man. Tätä nykyä kyseinen hahmo valvoo kotikuntosalini hyllyllä jokaista tehtävää sarjaa ja toistoa.

Sitten on vuorossa taas itselleni hyvin merkityksellinen kuva. Se on peräisin Emilian yksivuotiskuvauksista ja on huipputaitavan ammattivalokuvaaja Harri Virran ottama.

Seuraavassa profiilikuvassa olen löytänyt sisäisen rauhan. Kuva on otettu 100Syke:en ilmajooga-tunnilla.

Seuraavassa profiilikuvassa ollaan Kreikassa ja lämpöasteita on lähemmäs kolmekymmentä…

Seuraavassa profiilikuvassa on yksi alusta loppuun itse suunnittelemistani tatuoinneistani tatuointitaiteilija Tim Chiconin toteuttamana. Kyseessä on ote Mokoman Vain kaksi sanaa -biisistä, jonka tahdissa Sarin kanssa tanssimme häissämme.

Loppu lähestyy ja seuraavassa profiilikuvassani ollaan jälleen yhdessä elämäni tärkeimmistä paikoista, kesämökillämme. Siellä olo on niin kevyt, että voi miltei kävellä vetten päällä…

Viimeisin profiilikuva on otettu jonakin vuonna Karmarockissa, Maj Karman keikan aikana. Ensi kesänä mennään taas, Karmarockia ei voi jättää välistä!

Siinä nuo Facebookin profiilikuvani kautta aikojen, on sinne mahtunut monenmoista kuvaa ja tunnetilaa 🙂 Mikä kuvista on teidän suosikkinne?

Yksi kommentti

  1. Jenna kirjoitti:

    Ainakin on ollut laidasta laitaan kuvia! Kuvat tyttäresi kanssa ovat hellyyttäviä, mutta suosikkikuva varmaankin tuo vetten päällä kävely 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *