Hae
Metallisydän

Isältä tyttärelle

Olen ollut isä nyt reilun neljän vuoden ajan. Isänä oleminen on maailman parasta, mutta myös aika haastavaa hommaa. Jokainen ikävaihe tuo mukanaan uudet haasteet ja valtavasti uuden oppimista, niin isälle kuin tyttärellekin. On ihan mielettömän hienoa jakaa erilaisia kokemuksia oman tyttären kanssa, itselle tärkeistäkin asioista nauttii ihan uudella tavalla kun näkee miten oma lapsi niistä nauttii. Viikonloppuna oli yhden tällaisen isältä tyttärelle -kokemuksen aika, tosin otettiin me äitikin mukaan…

Isältä tyttärelle

Itse olen aina rakastanut elokuvia. Jo ihan pienenä nautin sukeltaa elokuvien maailmaan, oli kyse sitten Disneyn piirretyistä tai ihan oikeasti näytellyistä elokuvista. Lapsuudesta muistan millaisen vaikutuksen minuun teki isän kainalosta katsottu Hyvät, pahat ja rumat – vaikka se jonkin aikaa uniin tulikin. Yhtä lailla muistan mikä uskomaton kokemus oli päästä ensimmäistä kertaa elokuvateatteriin. Nyt minusta on mahtava pystyä tarjoamaan noita samoja kokemuksia Emilialle. Nyt tosin keskitytään niihin piirrettyihin ja Hyvät, pahat ja rumat katsotaan vasta muutaman vuoden päästä…

Leffaan kuuluu leffaherkut

Elokuvissa käymiseen kuuluu oleellisena osana leffaherkut. Niinpä mekin ennen elokuvaan sukeltamista suunnattiin ensin irtokarkkien lumottuun maailmaan. Emilia osoitti mitä halusi ja isi kauhoi karkkeja pussiin.

Oma valintani leffaherkuiksi on aina ollut juuri irtokarkit, mutta monille se ainoa oikea leffaherkku on popkornit, niinpä me poikettiin vielä hakemassa mukaan pieni rasiallinen poppareitakin…

Elokuvan taikaa

Itse elokuvateatteri on jännittävä paikka. Itse olen aina nauttinut elokuvateatterin tunnelmasta, siitä kun valot himmenevät ja elokuva alkaa. Siitä miten sitä oikein tempautuu mukaan hyvän elokuvan maailmaan ja tapahtumiin.

Nyt oli hieno seurata Emilian odotusta mainosten ajan ja pientä jännitystä kun valot himmenivät ja sitä seuraavaa vaimeaa kuiskausta ”nytkö se alkaa” ja sitten hiljenemistä katsomaan elokuvaa. Aina välillä elokuvan aikana hiukan jännitävämmissä kohdissa pieni käsi hamusi isin kättä ja jossain vaiheessa Emilia siirtyi istumaan äidin syliin, mutta hienosti Emilia jaksoi koko alokuvan ajan katsoa ja eläytyä mukaan.

Ihan mahtavaa päästä jakaamaan niitä itselle tärkeitä kokemuksia ja elämyksiä, isältä tyttärelle.

P.S. House of Brandonissa tällä hetkellä kaikki takit -20% koodilla JACKETS20

Sarin New Balance lenkkarit löytyy TÄÄLTÄ, Vilan takki TÄÄLTÄ ja Jarin Tommy Hillfiger -paita TÄÄLTÄ

Yksi kommentti

  1. new hampshire vs Vermont kirjoitti:

    I can imagine…Don and Remdawg! Appreciate it
    and treasure it…Don’s the best!!! So sad in New Hampshire

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.