Hae
Metallisydän

Muutto lähestyy, on etukäteishankintojen aika!

Nyt kun reilu viikko sitten on kauppakirjat allekirjoitettu ja uskaltaa viimein olla varma siitä, että muutto tosiaan on edessä, voi alkaa tekemään ihan konkreettisia asioita muuton eteen pelkän haaveilun sijaan. Tottakai muutto ja siihen liittyvät jutut pyörii meillä molemmilla koko ajan mielessä ja me ollaan suunniteltu jo vaikka ja mitä yhdessä ja erikseen. Nyt ollaan jo tehty hiukan etukäteishankintojakin…

Muutto lähestyy!

On tietyllä tavalla jännä, miten me mietitään ainakin jossain määrin eri asioita tuon muuttotouhun osalta. Yhdessä mietitään tapetteja ja olohuoneen lattiaratkaisua. Siinä missä tapettivalinnat onnistui suhteellisen helposti, ollaan sitten olohuoneen lattiaa pohdittu hieman enemmän, eikä ratkaisua olla vieläkään saatu tehtyä. Laminaatti, vinyylilankku vai vinyylikorkki… ja minkälainen kuvio tai värisävy? Jotenkin houkuttaisi sellainen lankkumainen tyyli…

Pintamateriaalien lisäksi yhdessä pohditaan huonekalujuttuja, uutta suhvaa ei ainakaan tässä kohtaa tulla hankkimaan, mutta keittiön pöytä on ehkä vaihdettava. Niitäkin käytiin viikonloppuna hieman tutkailemassa.

Sitten on niitä juttuja, joita pohditaan enemmänkin erikseen. Siinä missä itse olen seuraillut jo jonkin aikaa 75 tuumaisten telkkareiden hintatasoja ja hintojen kehitystä, on Sari vastaavasti pohdiskellut verhomateriaaleja ja sisustustyynyjä. Astianpesukoneen suhteen on molemmilla hyvin samanlaiset ajatukset, joten se tuskin tarvitsee sen kummempaa pohdintaa, kun taas kiukaan valintaa pohdittiin yhdessä jonkin verran.

Uudessa kodissa olisi valmius myös pukiukaaseen, mutta se vaatisi lähes totaalista saunaremonttia ainakin lauteiden ja seinän paneloinnin osalta. Vaikka puukiuas houkuttelisikin, päädyttiin silti ainakin tässä kohtaa tyylikkääseen ja trendikkääseen pylväskiukaaseen.

Kun olohuoneen lattian suhteen päädytään jonkinlaiseen lopputulokseen, päästään kartoittamaan uutta TV-tasoa ja mahdollisesti uutta olohuoneen pöytää… niiden koristetyynyjen ja verhojen ohella. Pari viikkoa niin päästään vihdoin tositoimiin, vaihtamaan niitä tapetteja ja laittamaan uutta lattiaa. Millään ei malttaisi odottaa 🙂

Kuvissa näkyvä Sarin neule ja pitkä liivi House of Brandon verkkokaupasta, kuten muuten mun Makian takkikin, mutta siitä on jo aikaa 🙂

Jos kiinnostaa seurata tätä meidän muuttoprojektia, kannattaa laittaa seurantaan myös Metallisydämen Instagram-tili. Kun tässä päästään kunnolla vauhtiin, tulee sieltä löytymään muuttoon liittyvää materiaalia enemmänkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *