Hae
Metallisydän

Lahjakorttiarvonnan voittajat on arvottu!

Viime viikolla pistin ilmoille äänestyksen, jossa valittiin neljästä päivän asusta se omasta mielestä paras. Samalla pääsi osallistumaan 50 € lahajkortin arvontaan itselle ja kaverille House of Brandon verkkokauppaan. Nyt voittaja-asu on selvillä, samoin lahjakorttien voittajat!

Päivän asu -äänestyksen voittaja-asu

Ääniä sateli melkoinen määrä jokaiselle asukokonaisuudelle, mutta ylivoimaisesti eniten ääniä sai asu numero 4, eli mukava kotiasu, jossa kelpaa leikkiä leikkimökissä tai ottaa vastaan illan grillivieraatkin.

Arvonnan voittajat

Sattumalta myös arvonnan voittajat löytyivät kyseiselle asulle äänensä antaneiden joukosta. 50 € lahjakortit House of Brandon verkkokauppaan nappasivat itselleen Instagram-nimimerkki @samikset.koirankaa ja hänen tägäämänsä @hmmnoplz

Laittakaahan molemmat mulle Instagramissa viestillä teidän sähköpostiosoitteet niin saadaan lahjakortit liikkeelle!

Kesäalen loppurutistus

Muistakaa kaikki muutkin hyödyntää House of Brandonin kesäalen loppuhuipennus! Koodilla VARASTO20 saa kaikista jo alennetuista tuotteista -20% lisäalennuksen!

TÄSTÄ shoppailemaan!

3 kommenttia

 1. Leevi kirjoitti:

  Terve mieheen.
  Vaikuttiko Fitfashionin muuttuminen terve.fi:n puolelle lukijamääriin blogissa?

  Ainakin postausten julkaisuväli hieman harventunut kulta-ajoista. Välillä aina tulee mieleen lukaista isännän juttuja,mutta perhearjen sijasta kaipaisin enemmän kokeneen treenaajan näkökulmasta mielenkiintoisia juttuja.
  Spesifi treeniohjelmia, erikoistekniikoita, ym.. tai vaikka kuulusien treenien testausta, vaikka Dogcrapp tms?

  Miten olisi? vai onko aika ja motivaation lähestymässä loppuansa?

  • metallisydan kirjoitti:

   No suoraan sanottuna tää terve.fi on ihan perseestä monista syistä joita en voi julkisesti avata. Se on kuitenkin nähtävissä myös siinä, miten suurin osa bloggaajista on siirtynyt muuton jälkeen muualle.

   Postausten julkaisuväli on harventunut tässä kevään aikana ihan sen takia, että päivätyöni muuttui eikä alle 60 tunnin työviikkoja ole toistaiseksi ollut. Siinä on välillä takki aika tyhjänä ja blogityö jää väkisin vähemmälle. Uskon että kun työtahti päivätyössä tasaantuu, on taas entiseen tapaan energiaa ja innostusta panostaa blogiinkin. Treenijuttujen vähyys on osittain liitännäinen myös tuohon työkuvioon,omasta treenaamisesta on myös hiukan joutunut tinkimään ja siksi siitä ei niin isoa motivaatiota ole kirjoittaakaan…

   • Leevi kirjoitti:

    Sehän on aina hyvä asia että töitä riittää.. Välillä hymyilyttää lun muistelee vuosirn takaista treenaamisen aloittamista nahkatehtaan salilla. 63kg:sena jässikkänä siellä väistelin teidän treeniporukkaa pelonsekaisin tuntein. Onneksi pelko tuli voitettua ja kyykkysarjojen välissä tätäkin kirjoitan. Saa nähä miten meidän käy kohta 40 rikki taitaa olla molemmilla. Tsemppiä vaan töihin ja salille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *