Hae
Metallisydän

Kesästä pitäisi luopua kokonaan!

Nyt kun kohta kouluissa lauletaan suvivirsiä ja toukokuu vaihtuu kesäkuuhun, voidaan varmaan sanoa kesän virallisesti alkaneen. Tänä vuonna kesä tosin on alkanut jo salakavalasti vähän kerrallaan, kun aurinko on välillä täysin poikkeuksellisesti paistanut pilvettömältä taivaalta ja lämpömittareissa elohopeat on nousseet välillä jopa hellelukemiin… Mahtaisiko tästä kesästä tulla lämmin ja aurinkoinen kuten viime kesästä?

Kesästä pitäisi luopua kokonaan!

Voisi kuvitella, että helteisen viimekesän jälkeen jokainen suomalainen odottaisi myös tätä kesää innolla. Shoppailisi uusia uikkareita ja hankkisi aurinkorasvaa varastoon, ettei se vaan pääse kesän aikana loppumaan. Nämä lämpimät toukokuun päivät aiheuttavat kuitenkin peruspessimistisessä suomalaisessa käänteisen reaktion.

Toisen kauniin ja aurinkoisen hellekesän sijaan suurin osa suomalaisista alkoi jo odottaa tästä kesästä kylmää ja sateista. Uskon että ”kyllä juhannuksena viimeistään taas sataa” on ollut viime aikoina huomattavasti yleisempi lause kuin ”ai että tästä tulee varmasti mahtava kesä!”. Uskon myös, että kun Juha Föhr kertoi reilu viikko sitten sään kylmenevän reilusti, tokaisi moni suomalainen omahyväisesti, että niinpä tietysti, kyllähän tätä jo osasikin odottaa. Pettymys sään kylmenemisestä käännettiin voitoksi, olinpahan oikeassa!

Mutta mitä vielä, vittumaisuuksissaan lämpimät ilmat tulivatkin takaisin, varmasti ihan vaan saadakseen meidät pessimistiset suomalaiset vielä katkeroituneemmiksi. ”Nyt ei varmasti ole luvassa enää yhtäkään hellepäivää koko loppukesänä”, ”Tuskin nähdään aurinkoa enää tänä kesänä”, ”Näinhän se aina menee, ollaan sitä ennenkin grillattu makkaraa kesällä toppatakki päällä vesisateessa”.

Jotta päästäisiin tästä pessimistisyyden kehästä, ehdotan että luovutaan kesästä kokonaan. Siirrytään kahdeksan kuukautiseen kalenteriin, jossa huhtikuun jälkeen tulee syyskuu ja kuukaudet pyörivät siitä sitten järjestyksessä. Vältytään turhilta pettymyksiltä kun luovutaan lämpimien ilmojen odotuksilta ja on sitten ainakin iloinen yllätys jos joskus on vähän lämmintäkin.

Kesä tai ei, Salainen ale on tänään täällä!

Vaikka kesästä luovuttaisiinkin, on tänään ja vain tänään House of Brandonissa salainen ale, jossa saat kaikki tuotteet -20% salaisella alekoodilla ALL20

Jos siis uskot helteiden jatkuvan vielä kesälläkin, käy poimimassa ostoskoriin edulliset hellemekot ja jos olet varma että aurinkoa ei enää näy, nappaa talteen lämpimät hupparit!

Sarilla kuvissa näkyvät kesämekot on tilattu House of Brandonista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.