Hae
Metallisydän

Mitä asioita SINÄ arvostat hyvällä kuntosalilla?

Kuntosaleja on moneen lähtöön ja vuosien varrella olen itsekin aika monenlaisella salilla treenannut. Siinä samalla on tullut aika selväksi, mitkä asiat on tärkeitä ja mitä asioita arvostan hyvällä kuntosalilla.

Mitä asioita arvostan hyvällä kuntosalilla:

Tässä vuosien varrella on tosiaan tullut treenattua aika monenlaisella kuntosalilla, joista osalla olen viihtynyt paremmin ja osalla huonommin. Samalla on tullut aika selväksi, mitkä on niitä juttuja, joita arvostan hyvällä kuntosalilla. Tässä kolmen kärki:

1. Siisteys ja järjestys
Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin etsiä paria käsipainolle ympäri salia tai kaivaa levypainoa muiden alta kasasta lattialta. Kun tavarat on paikoillaan, niitä on helppo käyttää ja kaikilla on mukavampi treenata.

2. Laadukkaat ja ehjät laitteet
Suhteellisen raivostuttavaa on myös jos kuntosalin laitteet on rikki tai niissä roikkuu ”huolto tilattu” lappu viikosta toiseen. Kunnollisila ja kunnossa olevilla laitteilla on ilo treenata.

3. Hyvä fiilis
Tällä on yllättävän iso vaikutus. Iloinen tervehdys, jutustelu, yhteisöllisyys. Ei ne painoja kevyemmiksi tee, mutta fiilis treenata on varmasti paljon parempi!

Nämä kaikki kolme ja monia muita huippujuttuja toteutuu Porissa WellGo Gym kuntosalilla. Viiteen vuoteen ei ole kertaakaan ollut laitteet epäkunnossa, kaikki treenivälineet on aina omilla paikoillaan ja fiilis on ihan huippu, niin treenaajien kuin henkilökunnankin kesken. Aina tuntee olevansa tervetullut treenaamaan.

Mitkä jutut teille on tärkeitä treenipaikkaa valitessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.