Hae
Metallisydän

Lohilo-proteiinijäätelöt testissä vol. 2

Nykypäivänä prteiinituotteita tunkee ovista ja ikkunoista, tuntuu hiukan siltä, että lähes joka tuotteeseen yritetään ujuttaa jollakin keinolla lisää proteiinia, jonka myötä hinta voidaan tuplata ja tuote myy kuin häkä, vaikka maku on kaukana hyvästä. Tällainen mielikuva minulla oli Lohilo proteiinijäätelöstäkin kunnes viikko sitten maistoin sitä ensimmäistä kertaa. TÄÄLLÄ tuo Lohiloiden testauksen ensimmäinen osa, jossa maistelussa olivat Strawberry White ja Cinnamon Bun. Nyt testit jatkuvat ja on seuraavien makujen vuoro…

lohilo

Lohilo Cookie Dough
Odotukset oli korkealla edellisellä kerralla testissä olleiden Lohilo-jäätelöiden myötä. Ne olivat osoittautuneet todellisiksi herkuiksi, jotka pesivät useimmat ”proteiinittomat” sukulaisensakin maun suhteen 10-0. Cookie Dough kuulosti houkuttelevalta, mutta osoittautui meidän molempien mielestä pettymykseksi. Cookie Dough:ssa olevat nokareet eivät vieneet kieltä mennessään, eikä jäätelö itsessään tuntunut lainkaan niin kermaiselta kuin edellisissä testaamissamme Lohiloissa. Olihan se nyt ihan ok, mutta ei mitenkään erityisen herkullista ja se ei valitettavasti tähän hintaan se ei riitä.

Lohilo Cookie Dough sisältää 25 grammaa proteiinia, perinteisesti laskettuna 100 grammaa sisältää proteiinia 14 g, rasvaa 6,5 g ja hiilihydraattia 12,9 g (josta sokereita 7,9 g). Hintaa 175 gramman purnukalla läheisessä K-kaupassa oli 3,99 euroa.
Arvosanat Lohilo Cookie Dough:lle
Sari: Koostumus oli jotenkin jäähileisen tuntuinen ja maku aikalailla teollinen. Ei jatkoon. 6
Jari: Cinnamon Bun:n jälkeen odotukset oli tätäkin samantyyppiseksi ajattelemaani Lohiloa kohtaan korkealla, mutta tuli kyllä kolisten alas. 6½
Lohilo Salted Caramel
Salted Caramel on maku, joka on yllättänyt positiivisesti ainakin Aino-jäätelöissä. Senpä takia odotukset myös sen osalta oli korkealla, eihän nyt samaan testikertaan voi kahta heikkoa makuvaihtoehtoa osua… Positiivista yllätystä ei valitettavasti tällä kertaa tullut Salted Caramelistakaan. Tästä tuli hieman se sama höynäytetyksi tulemisen olo, kuin useimmista muistakin proteiinilla buustatuista ylihintaisista tusinatuotteista.

Proteiinia Lohilo Salted Caramel sisältää 23 grammaa, perinteisesti laskettuna 100 grammaa sisältää proteiinia 13 g, rasvaa 4,5 g ja hiilihydraattia 11 g (josta sokereita 7 g). Hintaa 175 gramman purnukalla läheisessä K-kaupassa oli 3,99 euroa.
Arvosanat Lohilo Salted Caramelille
Sari: Aika mitäänsanomaton, ei tule ostettua toista kertaa. 6
Jari: Kyllä mä jatkossa pitäydyn siinä Ainon suolaisessa kinuskissa, tai ainakin jossain muussa Lohilossa, ei ollut hyvää. 6

lohilo

Vielä on testattavia makuja jäljellä, toivotaan että niiden osalta palataan sille ”ultimaattinen herkku”-tasolle kuin edellisten makujen kanssa…

 

Ensimmäinen osa Lohilo-testauksia löytyy TÄÄLTÄ

Kolmas osa Lohilo-testauksia löytyy TÄÄLTÄ
P.S. Tämä EI OLE kaupallinen yhteistyö, eikä tätä ole toteutettu yhteistyössä Lohilon kanssa.

11 kommenttia

 1. Viivi kirjoitti:

  Nää maut on ihan mun lemppareita Lohiloista:-D Antaisin 10 arvosanaks molemmille!

  • Metallisydän kirjoitti:

   Makuasioitahan nää on, meille ei maistunut kummallekaan. Ootko maistanut tota edellisessä testissä ollutta Cinnamon Bun makua?

 2. Zenni kirjoitti:

  Bananasplit on ihan paras, kannattaa kokeilla! 🙂

 3. R kirjoitti:

  Niin samaa mieltä! Cookie Doughista tykkäsin alunperin eniten, kunnes maistoin Cinnamon Bun:ia. Pesee ihan 6-0 kaikki muut maut! Tosin se joku peanut maku on myös hyvää 🙂

 4. Sanna kirjoitti:

  Mie tykkään Salted Caramelistä, mut miun ehdoton suosikki on Chocolate Brownie. Cinnamon Bun on ehdoton no no.

 5. Venla kirjoitti:

  Mä en oo tainnut maistaa kun salted caramel, cookie dough Ja chocolate brownie mut minkä huomasin nii noiden pitää antaa olla huoneenlämmössä tarpeeksi kauan ennen syömistä, sillon se rakenne ei oo jäähileinen Ja kova 🙂

 6. Linda kirjoitti:

  Mielenkiintoisia nämä postaukset! Double chocolate on oma suosikkini – kannattaa testata 😉
  (tekstiin on jäänyt pieni virhe, Salted Caramel:n sijaan ravintoarvoissa lukee Strawberry White)

 7. Wenpelix kirjoitti:

  Miks tos lukee Salted Caramel maun alapuolella Lohilo Strawberry White ravintosisältö 😀 mäki tykkään Double chocolatesta 😛

 8. Metallisydän kirjoitti:

  Hups. Ravintosisältö oli oikea, jäätelön nimi vahingossa väärä ?

 9. Maria kirjoitti:

  Mulla lensi tuo salted caramel roskiin 😀 ei tyydyttänyt makuhermoja. Kyllä jatkosSa syön herkut herkkuina xD

 10. Suvi kirjoitti:

  Tossa Salted caramelissa se ihana kastike, joka mun mielestä pelastaa muuten vähän tylsän jäden, on ihan purkin pohjalla! Eli jos ei sinne asti jaksa kaivella, niin varmasti jää makuelämys aika laihaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.