Hae
Metallisydän

Mitä se on? Mistä sitä saa?

Vuosia sitten eräs innovatiivinen yrittäjä kehitti tuotteen, joka avasi tietä ihan uudenlaisille tuotteille. Tuote oli erilainen ja rohkea – ja siitä tuli todellinen hitti. Innovatiivinen yrittäjä oli Anssi Manninen ja tuote Anabolic Overdrive -palautusjuoma. Aikoinaan AO:n appelsiinin ja mustaherukan makuiset vaihtoehdot ihmetyttivät, jopa kauhistuttivat suklaaseen, mansikkaan ja vaniljaan tottuneita treenaajia. Yksi kerrallaan sitä kuitenkin uskaltauduttiin maistamaan ja juttu levisi… AO:sta tuli hitti. Nyt, vuosia myöhemmin sama innovatiivinen yrittäjä on tehnyt saman uudelleen, lisäravinnemarkkinoille on ilmestynyt uusi palautusjuoma, Refectio, joka on aivan omaa luokkaansa paitsi sisällöltään, myös maultaan – ja vielä ilman keinotekoisia makuaineita. Kysymys joka salitreenaajia mietityttää, on ”Mistä sitä Refectiota saa?” Vastauksen löydät tästä postauksesta.

mistä

Mitä se Refectio on?

Lyhyesti sanottuna Refectio on appelsiininmakuinen proteiini-aminohappo-hiilihydraatti-vitamiini-mineraalijauhe, joka on parhaimmillaan nautittuna palautusjuomana treenin lopussa tai laimeampana versiona intrajuomana treenin aikana.
Teiteellisemmin kerrottuna Refectio on palautusjuomavalmiste, jossa yhdistyvät tutkitusti tehokkaat aktiiviaineet ja herkullinen maku ilman keinotekoisia makuaineita. Refection ultranopeasti imeytyvä proteiini-aminohappo-hiilihydraattimatriisi kiihdyttää ennennäkemättömän voimakkaasti kuormituksen jälkeistä palautumista. Refectio sisältää lisäksi magnesiumia, sinkkiä, kaliumia, kromia sekä C- ja D-vitamiineja. Refectiossa ei ole lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, aromeita tai väriaineita ja se on sekä laktoositon että gluteeniton.

Mistä sitä saa?

Kun Refectio tuli markkinoille, sitä sai tilata Dominus Nutritionin omilta verkkosivuilta. Edelleen sitä voi tilata samasta paikasta, mutta kysynnän kasvaessa, myös jälleenmyyntiverkosto on alkanut kasvaa huimaa tahtia. Postauksen lopusta löytyy listaus jälleenmyyjistä (tällä hetkellä), sieltä voi etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai tilata Refectiota jostain useista sitä myyvistä nettikaupoista.

Rahat takaisin -takuu

Refectio on muuten tietääkseni ainoa lisäravinne, jolle valmistaja antaa täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.
Dominus Nutrition lupaa omalta verkkosivultaan www.dominusnutrition.fi tilatuille Refectio-purkeille 100% rahat takaisin -takuun, jos et olekaan tuotteeseen tyytyväinen. (Takuu on voimassa vain Dominus Nutritionin omassa verkkokaupassa, koskee ensiostajia ja vain yhtä purkkia / asiakas.)

Jälleenmyyjät:

Espoo, PPS-SHOP

Eura, Luonnonhelma
Helsinki, Aminopörssi

Helsinki, Mayor´s Gym

Helsinki, OG Kuntosali
Hämeenlinna, Nina D´Lux

Hämeenlinna, Reeni-Ravinne
Ii, Kärkkäinen Express

Ii, Liikuntakeskus Move
Iisalmi, Keila-ja Liikuntakeskus Liike

Juva, METAL SPORT Liikuntakeskus
Jyväskylä, Kärkkäinen
Jyväskylä/Vaajakoski, Naiskauneus.fi
Kajaani, Balance Kuntokeskus
Kalajoki, Usport

Kaustinen, KuntoFarmi
Kello Haukipudas, Liikuntakeskus Core
Kuopio, Kunnonsali

Lahti, Citymarket Lahti Laune
Lahti, Kärkkäinen

Lappeenranta, Kuntokeskus Bull Factory

Lohja, Valmennuskeskus Huippu

Mikkeli, Kuntokeskus Ote

Mikkeli, T:mi Tia Ruhanen
Nivala, Urheilupiste Anttila
Oulu, Alexander Health Club
Oulu, Classic Gym
Oulu, Oulun III Hansa Apteekki
Oulu, JSK-WebStore
Oulu, Kickboxing Team

Oulu, Kunto Ykkönen Energym

Oulu, Kuntosali Puntti

Oulu, Kärkkäinen

Oulu, M-Store 
Oulu, PT GYM
Oulu, Sportheavy
Oulu, MK Activities Mika Kankainen

Oulu, Valmentaja Tommi Laine

Pietarsaari, Jeppis Gym
Pori, Life Isolinnankatu

Pori, Life Länsi-Pori Prisma

Pori, Life Puuvilla

Palokka, Palokan Kuntokeskus
Raahe, Kuntokeskus Sisu
Raahe, Raahen Kuntoklubi 
Rovaniemi, Personal trainer & ravintovalmentaja Henna Linné
Salo, Hanhivaaran liikuntakeskus

Savonlinna, Taloustukku Kerd
Tampere, Body Action Ratina Keskus

Tampere, Mister Fitmaker
Tampere, Pyynikki Gym
Tampere, Sportheavy
Turku, Luxury Wellness

Valkeakoski, Valkeakosken Liikuntapiste
Varkaus, Energy Fitness Club

Ylivieska, Fysiomotion
Ylivieska, Kärkkäinen
Body Action

Freefighter
Nettiterveysapteekki

Luontaistuotteet.net
Lisäravinnekauppa
Sinunapteekki.fi
Teamstore
Urheilutuote.fi
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.